Unna Nordic – aisteja hivelevä luonnonkosmetiikan hoitolasarja

Tuotteet ja palvelu saatu / Unna Nordic

Tämän vuoden yksi parhaimmista asioista on ollut se, että olen löytänyt uusia laadukkaita ja kotimaisia luonnonkosmetiikan tuotesarjoja. Suosin mielelläni kotimaisuutta ja raaka-aineita puhtaasta luonnostamme, varsinkin kun olen huomannut miten hyvin luonnonkosmetiikan tuotteet sopivat iholleni.

Unna Nordic on uusin tuttavuus, jonka tuotteita pääsin kokeilemaan yhteistyön merkeissä Helsingin keskustassa sijaitsevassa Hillan kauneushoitolassa. Hoitolassa minut vastaanotti sympaattinen Veera, joka teki minulle hoidon tarpeideni ja ihotyyppini mukaan. Vaikkei hoidon aikana huomaa eroa, niin oli mielenkiintoista olla ensimmäistä kertaa kasvohoidossa, joka tehtiin pelkästään luonnonkosmetiikan tuotteilla. Iholleni tehtiin myös ensimmäistä kertaa ultraäänipuhdistus. Kasvohoito hierontoineen oli niin rentouttava, että nukahdin hoidon lopuksi.

Hoidon jälkeen sain Veeran avustuksella ihotyypilleni sopivimmat tuotteet vielä kotiin kokeiltavaksi.Unna Nordic suositteleekin, että tuotteet valitaan kasvohoidon yhteydessä, jolloin ammattilaiset osaavat varmasti valita juuri oikeanlaiset tuotteet ihotyypille. Hoitoloissa voi käydä myös shoppailutunneilla ostoksilla, jolloin tuotteiden valitsemiseen saa apua.

Unna Nordic

Unna Nordic on kotimainen premium- ja ammattitason tuotesarja, jonka inspiraationa on metsä. Unna Nordic tarjoaa aisteja hellivän hoitolakokemuksen, sillä metsällä on myönteinen vaikutus kehoon ja mieleen. Unnan raaka-aineet ovat peräisin Suomen luonnosta ja metsästä. Tuotteisiin valitaan vain tehokkaimmat raaka-aineet ja ne valmistetaan omalla tehtaalla Helsingissä.

Tuotteissa käytetään mm. antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihoa tasapainottavaa katajaa.Tuotteet ovat sertifioituja, vegaanisia ja vastuullisesti valmistettuja.

Taimi–Vitamin C Treatment

Taimi Vitamin C Treatment on mielenkiintoisin tuote pitkään aikaan! C-vitamiini on tehokas raaka-aine, mutta se on samalla hyvin haastava raaka-aine säilymisen kannalta. C-vitamiini hapettuu valon ja ilman vaikutuksesta, jolloin se menettää tehonsa. Tämän voi tunnistaa siitä, että tuotteen väri muuttuu kellertäväksi. Markkinoilla on paljon C-vitamiinia sisältäviä tuotteita, mutta itse mietin aina, että mistä voin tietää onko tuotteen C-vitamiini stabiilia ja onko siitä mitään hyötyä iholleni. Monesti C-vitamiiniseerumit ovat jo valmiiksi oranssin tai kellertävän sävyisiä, jolloin on mahdotonta arvailla muuttuuko tuotteen väri ajan kanssa.

Unna Nordic on ratkaissut ongelman kehittämällä kuuriluonteisesti käytettävän tuotteen, jossa C-vitamiini sekoitetaan erillisestä jauhepussista seerumin sekaan. Seerumi tulee käyttää 6 viikon kuluessa.

Taimi on kirkastava ja uudistava seerumi, jonka C-vitamiinipitoisuus on jopa 10%. Seerumi sopii ikääntyvälle iholle, värivirheiden tasoittamiseen ja ihon heleyttämiseen. Seerumia voi käyttää aamuin ja/tai illoin. Olen käyttänyt C-vitamiinipitoisia tuotteita, mutta en koskaan päivittäin säännöllisessä käytössä. Olen käyttänyt seerumia noin kuukauden ajan ja olen ollut huomaavinani tasaisempaa ihonsävyä. Parhaimman hyödyn tuotteesta saa, kun levittää seerumin puhtaalle iholle ja antaa sen vaikuttaa noin 20 minuuttia ennen toisten tuotteiden levittämistä.

Varpu – Renewing Toner

Varpu Renewing Toner oli Taimin ohella yhtä kiinnostava tuote, sillä rakastan hoitovesiä. Varpu on aikuisen ihon hoitoneste, joka kosteuttaa ja aktivoi ihon toimintoja. Geelimäinen ja täyteläinen hoitovesi tuo iholle kosteutta ja kosteutta sitovia aineita ja se vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä. Varpu on tehty koivunmahlapohjaan, joka tuo iholle vitamiineja ja aminohappoja. Fermentoitu granaattiomenanuute tehostaa kollageenintuotantoa ja ratamouute tasapainottaa talin tuotantoa. Hoitoneste sisältää myös prebiootteja, jotka tukevat ihon mikrobiomin toimintaa eli ne ravitsevat ihon omia hyviä bakteereja.

Hoitovesi sopii aikuiselle iholle, joka kaipaa syväkosteutusta ja tehohoitoa. Hoitoveden hyöty tulee paremmin esiin, mitä enemmän sitä kerrostaa iholle. Odotin tuotteen olevan kuvauksen ja geelimäisyytensä vuoksi superkosteuttavaa, mutta yksi kerros tuotetta ei kosteuttanut ihoani niin paljon kuin toivoin ja neste katoaa ihoon nopeasti. Tykkään siitä, että tuote jää ihon pinnalle tuntumaan ja iho tuntuu kosteudesta täyteläiselle. Tuote toimii paremmin parin tai kolmen kerroksen jälkeen ja lisäänkin sitä aina vähintään 3 kerroksen verran. Myös valmistaja kehottaa lisäämään hoitonestettä 3-7 kerrosta.

Pihla – Hydrating Serum

Pihla Hydrating Serum on kosteuttava seerumi, joka sopii erityisesti pintakuivalle iholle. Hyaluronihappoa sisältävä seerumi on tehty koivunmahlapohjaan, joka tuo iholle kosteutta ja ravinteita. Lisäksi seerumissa on antioksidanttista mesimarjauutetta, joka kosteuttaa ja kaurauutetta, joka vähentää punoitusta. Pihla on hajusteeton seerumi, mutta siinä on mieto raaka-aineiden eli mahlan, mesimarjan ja kauran tuoksu. Minä ihastuin nimenomaan tämän seerumin tuoksuun, joka on mieto mutta makean herkullinen.

Unna Nordicin sarja on laaja ja valikoimista löytyy erilaisia täsmätuotteita PHA-kuorinnoista kollageeniboostereihin. Minua jäi houkuttelemaan  erityisesti Säde Eye Serum ja Viola PHA Peel. 

Mikäli joululahjaideat on vielä hakusessa, niin voisiko rentouttava kasvohoito Unnan tuotteilla olla hyvä idea?  

Unna Nordin tuotteita on saatavilla verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä.

kauneus iho suosittelen hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *