Urban Decay meikki – tiilenpunaista ja turkoosia

Edellisessä postauksessa (täällä) esittelin 20. vuotis synttäripaletin Urban Decayltä, nimeltään UD Vice XX LTD Reloaded, joka sisältää 20 ihanaa sävyä. Paletissa on mm. sarjan seitsemän suosituinta monosävyä, poistuneita vintage-sävyjä, hohdesävyjä, muutama glitter-sävy ja mattaisia neutraaleita sävyjä.

 

udvicemeikki2pieni.jpg

 

Saadessani paletin hyppysiini, hihkuin aluksi ihanien ruskeiden suuntaan, mutta sitten ylärivin punaisen Gashin testaaminen alkoi houkuttamaan, koska Insta-feedini on viime aikoina vilkkunut rohkeista punaisensävyisistä meikeistä. Paletissa sävy näyttää punaiselta, mutta iholla se taittuu kauniiseen tiilenpunaiseen. 

 

udvicepunainen.jpg

 

Punaisen sävy silmämeikissä voisi äkkiseltään tuntua turhan hurjalta vaihtoehdolta, mutta itseasiassa se näyttää tosi kivalta yhdistettynä esim. kuparinsävyisiin luomiväreihin.

 

udviceväritkupari.jpg

 

Toteutin meikin luomiväreillä Moonflower, Gash ja Misdemeanor, jotka ovat kaikki hohdeluomivärejä. Koko liikkuvalle luomelle levitin vaalean kuparista sävyä Moonflower. Ihana sävy, joka korostaa erityisesti sinisiä ja vihreitä silmiä! 

 

udvicemeikkisilmä.jpg

 

Gash-sävyä lisäsin luomivakoon lisätäkseni meikkiin syvyyttä ja varjostusta. Kaipasin vielä jotain extraa meikkiin ja näiden sävyjen rinnalle sopi hyvin turkoosinvihreä Misdemeanor, jota laitoin rajauksena alaluomelle. 

 

udvicepaletti.jpg

 

Paletti on täynnä muitakin ihania sävyjä, mm. vihreät Acid Rain ja Mildew, jotka ovat makuuni sopivan haalean vihreitä eivätkä liian kirkkaita.

Paletti on nyt myynnissä Urban Decay myyntipisteissä ja Sokoksen verkkokaupassa ja sen hinta on 54,90 euroa. Ei mielestäni ollenkaan paha hinta 20 luomivärille. 

 

udvicemeikki1pieni.jpg

 

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, hyvät paletit viedään yleensä käsistä, joten jos tämä paletti osui ja upposi, niin suosittelen menemään kipin kapin hankkimaan se omaksi.

Miltä punertava meikki näyttää? Yes, no, maybe? 🙂 

*paletti saatu  

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *