Urban Decay uutuus - HI-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Mattahuulet ovat olleet pitkään pinnalla ja edelleen sarjoilta puskee uusia kestävääkin kestävämpiä huulimaaleja ja huulilakkoja. Olen itse tykännyt aina enemmän huulikiilloista niiden helppouden vuoksi ja olenkin innoissani, että ne ovat alkaneet tehdä paluuta. Tällaiselle laiskalle huulimeikkaajalle, joka ei jaksa tarkastella rajoja tai meikata täydellisiä huulia, ovat huulikiillot helpoin tuote käyttää.

 

 

Urban Decay toi huhtikuussa uudet Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss- huulikiillot valikoimiin ja ihastuin väriin Backtalk. Huulikiilto hoitaa huulia ja tekee pienen pullistavan vaikututelman ja sen kerrotaan pysyvän huulilla pitkään. Lisäksi se tuoksuu herkulliselle piparmintulle ja vaniljalle. 

 

 

Sävyjä on saatavilla 20 vaihtoehtoa. Halusin neutraalin arkivärin, joka tuo vähän sävyä, sillä huuleni ovat luonnostaan kalvakan värittömät. Backtalk taittaa kivasti kylmään sävymaailmaan ja tuo sopivasti luonnollista punaa huulille. Jännä väri, siinä on mielestäni pinkkiä, mauvea, neutraalia ja rusehtavaa samassa sävyssä. 

Kiilto ei ole mielestäni liian tahmea tai kiiltävä. Aplikaattori nappaa sävyä keskiosaan ja yksi levityskerta riittää, mutta jos tuotetta on paljon aplikaattorissa, niin silloin suosittelen levittämään sen peilin edessä. Tuote on suht paksua, niin ainakin minulla sitä meinaa mennä helposti huulten rajojen yli. 

 

 

Huulikiilto pysyy huulilla yllättävän hyvin, mutta mistään kestokiillosta ei ole kyse. Tuotteita on saatavilla Urban Decayn myyntipisteistä ja Sokos-tavaratalossa hinta näyttäisi olevan 19,90€. 

 

Kuka muu on innoissaan huulikiiltojen paluusta? 

 

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Nätin näköinen. Olen todella innoissani kiilloista, jotenkin huulipunat eivät edes kolahda niin ainakaan näin kesällä vaan kiillot kulkee mukana koko ajan. Oli muuten mukava nähdä pitkästä aikaa tiistaina. :)

ohsomanyreasons

Niin oli kivaa nähdä! Toivottavasti nähdään vähän useammin :) Testailinkin tänään ensimmäistä kertaa sitä Kiehl’sin tuotetta, aika kivan hehkun toi kasvoille! 

Kommentoi