Urban Decay vihdoinkin Suomessa!

Vihdoinkin Urban Decay saapui Suomeen, jee! :) Miespuoleinen ystäväni epäili hetkeä aiemmin, että voiko yksi meikkisarja saada naiset sekoamaan ja kyllähän se sai. Sokoksen myyntipisteelle jonotettiin jo hyvissä ajoin ennen klo 16 kun myyntipiste aukaistiin. 

Kaikki siis hopi hopi Sokokselle ostoksille, Urban Decayn piste löytyy nyt siis Helsingin ja Tampereen Sokokselta.  Tuotteita saa jatkossa myös Sokoksen verkkokaupasta. 

Tässä jo kulttimaineeseen nousseet Naked 2-paletti ja Eyeshadow Primer Potion. Jos joku on vielä säästynyt tai elänyt pimennossa Urban Decay-hehkutuksilta, niin selvennöksenä vielä,  Naked on lämpöisten sävyjen luomiväripaletti, Naked 2 kylmempien sävyjen ja Naked 3 taas roosaan/luumuun taittava. Luomivärin pohjustusta on neljää eri laatua, kuvassa original.

 

 

 

 

 

Onko Urban Decayllä jotain muita must have- tuotteita? Vinkkejä kehiin, kiitos :) 

Kommentit

maryjane
Todella jossain

Himoitsen Nakedeja, mutta järkevä ääni sisälläni sanoo, että sulla on ihan samansävyisiä luomiväripaletteja jo ennestäänkin, eikä kannata olla niin tyhmä, että tuhlaa viisikymppiä tuollaiseen!

Primer saattaa olla sellainen pakko-ostos. Järjen ääni yrittää kyllä siinäkin vakuutella, että sulla on ihan hyvä Too Facedin primer :D Mutta jos tuo olisi vielä parempi! Mulla kertyy AINA luomivärit luomivakoon, vaikka laittaisin mitä sementtiä pohjalle.

ohsomanyreasons

Joo sama homma! Kaapista löytyy samansävyisiä luomivärejä pilvin pimein, mutta kun tuossa ne on niin kätevästi samassa paletissa kaikki :) Jäin kyllä kovasti himoitsemaan lämpöisempien sävyjen Naked-palettia, siinäkin on niin kauniit sävyt. 

 

Kommentoi