Uusi markettimerkki Miss Beauty London + ARVONTA

Blogiani seuranneet ehkä jo tietävät, että arvostan laatua kosmetiikassa ja ostan meikkini useimmiten tavarataloista. En ole kuitenkaan mikään ehdoton luksusbrändien kannattaja ja tiedän, että myös markettimerkeistä voi löytyä ns. hittituotteita edullisesti. Saan välillä myös toiveita suositella tuotteita markettimerkkien puolelta, joten välillä on hyvä hypähtää selektiivisestä kuplasta ja kurkistaa mitä sarjoja marketeista löytyy. 

 

 

Marraskuussa Prismoihin lanseerattiin uusi merkkisarja Miss Beauty London ja sain testiin runsaan määrän sarjan tuotteita. Brittiläinen sarja on lanseerattu alunperin vuonna 2011 Englannissa ja se on superedullinen meikkisarja, jonka valikoimista löytyy klassisia ja trendikkäitä hittituotteita.

 

 

Sarja on tuotu Suomeen laajalla tuotevalikoimalla huomioiden erityisesti suomalaisille sopivat sävymaailmat. Valikoimissa on mielenkiintoisia tuotteita kuten nestemäiset highlighterit, nestemäiset mattapunat ja primer-tuotteet.

Miss Beauty London on pääosin nuorille suunnattu meikkisarja, joka on hintalaatu-suhteeltaan yllättävä. Tuotteiden hinnat ovat naurettavan vähän, esimerkiksi huultenrajauskynän hinta on n. 1,65 euroa ja kynsilakat n. 1,98 euroa.  

 

 

Hyvänä esimerkkinä alle parin euron kynsilakat. Kynsilakat ovat yksi tuoteryhmä, joista en suostu maksamaan paljoa, ellei lakka sitten pysy kahta viikkoa kynsissä. Muuten lakoissa ei välttämättä ole kovin paljon eroa, maksoi tuote sitten 2 euroa tai 10 euroa - ne pysyvät sen pari päivää kynnellä ilman alu- ja päällilakkoja.

 

 

Sarjalla on valikoimissa yli sata tuotetta, mm.huulipunan kiinnittäjää, peitevoiteita ja meikkivoiteita. Yllätyin positiivisesti meikkivoiteiden ja puutereiden vaaleudesta, sillä moni nuori harmittelee sitä, että vaaleimmatkin meikkivoiteet jäävät usein liian tummaksi.

 

 

Jos minun pitäisi nimetä omat suosikkini sarjasta, niin menisin klassisten tuotteiden puolelle ja valitsen huultenrajauskynät, kynsilakat, aurinkopuuterin ja poskipunan. Huultenrajauskyniä ei tarvitse teroittaa, ne ovat pehmeitä ja mielestäni ihan tyylikkään näköisiäkin mustissa hylsyissään. Puuterituotteissa on pigmenttiä tarpeeksi ja ne eivät varise, toisinkuin osa luomiväreistä vähän tekee. Poskipunan sävy no.2 on muuten tosi kaunis persikkapinkki ja sopii moneen ihonsävyyn.

 

 

Luomivärejä löytyy yksittäisiä nappeja, neljän luomivärin paletteja sekä kahdeksan värin paletteja. Mattapunatkin olivat yllättävän hyviä!

 

 

Moni ilahtunee myös kulmakarvageelistä. Se on tuote, jonka päälle en itse ole oikein koskaan ymmärtänyt, mutta ilmeisesti sille on kysyntää paljon!

Kaiken kaikkiaan sanoisin sarjasta, että siinä on hittituotteita ja hutituotteita. Huultenrajauskynien hintoja en voi kuin ihmetellä innoissani ja niitä voisin lisätä meikkipakkiini enemmänkin. Tämä sarja saattaa olla yllättävä haastaja Essencelle!

 

 

Nyt myös teillä lukijoilla on mahdollista päästä testaamaan uutta sarjaa, sillä arvon kolme isoa Miss Beauty London- tuotepakettia kolmelle lukijalle. Arvonta on voimassa 20.11.2017 asti. Voit osallistua arvontaan jättämällä kommenttiboxiin kommentin mikä tuotteista kiinnostaisi eniten tai onko teillä jokin tuote, jonka aina ostatte edullisemmasta tuotesarjasta? Otan yhteyttä voittajiin sähköpostitse ja mikäli en saa kahden viikon kuluessa voittajaa kiinni, arvon seuraavan voittajan.

Tuotteita on saatavilla Prismoista ja osasta S-Marketeista marraskuusta lähtien.

ARVONTA PÄÄTTYNYT. Palkinnon voittivat nimimerkit JennaO, Julletar ja Alohair. 

*tuotteet saatu testiin

 

 

 

Kommentit

Kokematon meikkaaja (Ei varmistettu)

Itse olen kiinnostunut eyelinerista, ripsiväreistä sekä huultenrajauskynistä! Siskon tyttöni on pyytänyt joululahjaksi meikkejä ja mietinkin jos tästä tuotesarjasta ostaisi vähän isomman setin kerralla edullisen hinnan vuoksi. Kokeiluun ehdottonasti! :)

Sonja01 (Ei varmistettu)

Mielenkiintoiselta kuulostaa! Meikkipohjatuotteet kiinnostaa ja kynsilakat.

Emmi H (Ei varmistettu)

Bongasin merkin tuotteita viime kerralla käydessäni Prismassa, mutta tuolloin mukaani ei vielä tarttunut mitään, vaikka kovasti houkuttelikin! :D Mua kiinnostaisi eniten huultenrajauskynät ja kulmakarvageeli. :)

Idanmeikkijutut (Ei varmistettu) https://risteytyksenaskeleissa.blogspot.fi

Olen kiinnostunut mekkkivoiteista, sillä olen pitkään yrittänyt etsiä oikean sävyistä ja sellaista joka ei kuivattaisi ihoa

Mjai (Ei varmistettu)

Huulituotteet ja puuterit!

Minnea
Minnean muruja

Eniten kiinnostaa nuo kynsilakat! Kivaa, että tulee uusia merkkejä markkinoille :)

Hupsu (Ei varmistettu)

Kynsilakat kiinnostaa, niitä ei voi koskaan olla liikaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Eniten kiinnostaa huultenrajauskynät ja puuterituotteet :)

mira. (Ei varmistettu)

Oho ja sähköpostiosoite unohtui! :D theriddlerr@outlook.com

Eli eniten kiinnostaa huultenrajauskynät ja puuterituotteet :)

Mj (Ei varmistettu)

Ripsiväriä tulee ostettua halpaa.

Ant (Ei varmistettu)

Kynsilakat kiinnostaa eniten!

Asta O. (Ei varmistettu)

Nestemäinen highlighter ja primer-tuotteet kiinnostavat.

Jut123 (Ei varmistettu)

Meikkipohjatuotteet kiinnostaa eniten ja kynsilakat kans!

Mervi90 (Ei varmistettu)

Ohoo. Onpa ihanaa,että on tullut S-ryhmälle oma halvempi kosmetiikka brändi. Tykkään kovasti nimittäin Lidlin Cien merkistä ja kokeilla pitäisi hehkuttuja Essencen meikkejä. Mutta näistä kiinnostaa eniten kyllä luomiväripaletti pysyvyyden kannalta. Kariseeko,pigmentti ja miten käyttäytyy luomella päivän mittaan väri. Samoin ripsari. Ei se hinta,vaan laatu.

Minuakin kiinnostaa eniten meikkipohjatuotteet ja kynsilakat. Nämä vaikuttaa mielenkiintoisilta!

Karkki111 (Ei varmistettu)

Edulliset pohjustustuotteet olisi kiva testata kuin myös huultenrajauskynä.

Sanna P (Ei varmistettu)

Luomiväripaletit ja huulipunat ainakin kiinnostavat kovasti.

P S (Ei varmistettu)

Kynsilakat ja huulituotteet ostan mieluiten edullisista sarjoista. Ne kiinnostavat tässäkin. Mutta noissa kuvissa vilahti muutakin mielenkiintoista, kuten pohjustus- ja kiinnitystuotteet ja irtopuuteri (joka on mun hankintalistalla just nyt).

LiisaL (Ei varmistettu)

Mahtavaa, lisää edullista kosmetiikkaa Suomen markkinoille! Huulituotteet ja kynsilakat kiinnostavat ehkä eniten... Myös mascarat pitää luultavasti testata. Meikkipohjan kanssa luotan edelleen Lumeneen.

iirisss (Ei varmistettu)

Erityisesti kiinnostaisi kokeilla erilaisia huulituotteita!

Katja Koskinen (Ei varmistettu)

Meikkivoiteet kiinnostavat aina!

Hennaj (Ei varmistettu)

Jee, hyvä kun on tullut kauppoihin tämä uusi ja halpa merkki! Itseäni kiinnostaa esimerkiksi ripsivärit, luomivärit ja huulipunat :)

Risukko (Ei varmistettu)

Primer-tuotteet ja ripsarit :)

Katja L. (Ei varmistettu)

Jee, onpa kiva kuulla uusista edullisista tuotteista. Sellaisia merkkituotteita, joita käytön harvemmin tai kokeilumielessä, saatan hyvinkin hankkia markettikosmetiikan puolelta. Yksi esimerkki nestemäiset eyelinerit ja silmänrajauskynät. Huultenrajauskynä voisi myös olla tällainen!

Heli Heinonen (Ei varmistettu)

Luomivärit ja ripsarit kiinnostaa aina eniten, olipa sarjasta kuin sarjasta kyse.
Ostan pääasiassa kosmetiikkani edullisemmista sarjoista, koska koen ne yleensä ihan riittävän hyviksi itselleni, ja totta kai myös rahakysymys.

Utelias (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi etenkin merkin kiinnityssuihke ja huultenrajauskynät. Näitä on pakko kokeilla! ;-) Kokeilitko sinä suihketta? Mitä mieltä olit?

Neav. (Ei varmistettu)

Oisin itse kiinnostunut matta huulipunista, huultenrajauskynistä ja puutereista :) Aina kiinnostaa millaisia nämä halvemmat tuotteet on.

Neav. (Ei varmistettu)

Oisin itse kiinnostunut matta huulipunista, huultenrajauskynistä ja puutereista :) Aina kiinnostaa millaisia nämä halvemmat tuotteet on.

Sannaem (Ei varmistettu)

Huulipunat ja fixing spray vaikuttaa kiinnostavilta!

sikkuralla (Ei varmistettu)

Primer-tuotteet kiinnostaisivat. Mielelläni kokeilen joskus halvempiakin tuotteita.

MarjaKoo (Ei varmistettu)

Huulipunat ja huultenrajauskynät kiinnostaa eniten.

tiiu833 (Ei varmistettu)

Meikkivoiteet kiinnostavat aina! On kiva testailla uusia merkkejä!

TeijaH (Ei varmistettu)

Primer-tuotteet kiinnostavat eniten. Kuulostaa kivalta sarjalta.

Hennajenniina (Ei varmistettu)

Hienoa, että S-marketistakin voi saada, se on toinen asia tuleeko omaan S-markettiin. Näistä minua kiinnostaa huultenrajauskynä ja moni muukin ja tietty edullinen hinta on aina hyvä, millainenhan meikkivoide mahtaa olla.

AH-1970 (Ei varmistettu)

Kiinnostava uusi merkki, menekin heti huomenna katsomaan joka täältä saa. Käytän meikkiä niin paljon ja joka päivä, että väliin on pakko ostaa muutakin merkkiä kuin sitä mitä aina ostaa. Näistä kiinnostaa ripsari, puuteri ja luomivärit.
maijamummu1@luukku.com

Typy (Ei varmistettu)

Ripsivärit kiinnostaa kovasti!

Snttu (Ei varmistettu)

Kynsilakat ehdottomasti

Santtuulikki (Ei varmistettu)

Hyvältä kuulostaa! Eniten kiinnostaa just tällä hetkellä meikkipohjatuotteet ja huultenrajauskynät.

Alohair
Alohair

Huulituotteet ja tuo poskipuna mistä puhuit kiinnostaa erityisesti. Ostan Essencen ripsaria, vaikka olin alkuun hyvin skeptinen että voiko kolmella eurolla saada...no mitään:D

Tapsi (Ei varmistettu)

Ripsiväri ja huulituotteet

Hanna Nyström (Ei varmistettu)

Edullisista tuotteista käytän Lumenen Klassikko syväpuhdistus geeliä, edullinen ja hyvä.

Suklaati (Ei varmistettu)

Voi, tuossa on montakin houkuttelevaa tuotetta! Primeria olisi kiva kokeilla, samoin huulipunia. Huulikiiltoja ostan muutenkin yleensä edullisempana versiona.

Pauliina111 (Ei varmistettu)

Ehdottomasti nuo huulikiillot, näyttävät niin makeilta ja juuri sellaisen kiiltäviltä, joista pidän!

Pauliina111 (Ei varmistettu)

Ehdottomasti nuo huulikiillot, näyttävät niin makeilta ja juuri sellaisen kiiltäviltä, joista pidän!

Miima (Ei varmistettu)

Huultenrajauskynä ja meikkivoide kiinnostaa eniten.

pimassou (Ei varmistettu)

Kulmakarvageeli kiinnostaa eniten! :) Huulikiiltoja ostelen edullisemmistakin sarjoista, sekä muitakin juttuja. Toimivuus ei ole aina hinnasta kiinni.

Kardemom (Ei varmistettu)

Meikkivoide kiinnostaa

Rebell Yell (Ei varmistettu)

Huultenrajauskynät kiinnostavat eniten :) pyrin ostamaan (hyvän) meikkivoiteen aina edullisemmasta sarjasta, koska päivittäisessä käytössä sitä kuluu niin paljon.

SannaMi (Ei varmistettu)

Kulmakarvageeli ja kynsilakat kiinnostavat eniten :)

tt3 (Ei varmistettu)

Kynsilakat kiinnostavat. :)

Pages

Kommentoi