Uusi peitevoidesuosikki!

Sain jokin aika sitten testiini Lancômen Effacernes Longue Tenue- peiteaineen,  joka kilpailee nyt vahvasti tähänastisen suosikkini Macin Pro longwear peiteaineen kanssa. Olen aiemmin kertonut, että Pro Longwear on loistava peitevoide, mutta se "jämähtää" nopeasti ihoon ja se korostaa helposti kuivan silmänympärysalueen juonteita. 

 

 

Lancômen peitevoide on yhtä pigmenttistä ja peittävää, mutta se ei kuivu iholle kuten Pro Longwear kuivuu. Käytän paksuja peiteaineita arkimeikissä lähinnä tummia silmänalusia peittämään, mutta harmikseni testiini saama väri 01 oli hitusen liian vaalea peittämään pahinta sinertävyyttä. Koska peiteaine on kuitenkin ihanan peittävää, se sopii peite- ja korostusväriksi silmän alle ja poskiluun korkeimmalle kohdalle.

 

 

Sipaisen tuotetta poskipäiden lisäksi myös nenänvarteen ja silmien alle kolmion muotoiselle alueelle, jolloin se korostaa silmiä ja poistaa väsymyksen merkit. Aivan tummimpaan kohtaan lisäsin Blascon peitevoidetta (täällä), joka taittaa oranssiin ja peittää näin ollen hyvin sinertävyyden. Peiteainetta voi toki laittaa myös kevyemmin iholle, mutta tämän kuvan tarkoitus oli demonstroida kuinka hyvin se peittää.

 

 

Blascon peitevoide onkin toinen suosikkituotteeni, mutta hygieniasyistä tuubit ovat kuitenkin parempia ja nestemäistä tuotetta on helpompi levittää laajemmalle alueelle. Tykästyin Lancômen peiteaineeseen sen verran, että taidan suunnata pian myymälään testailemaan josko jokin toinen sävy olisi parempi iholleni kesää kohden kun ihokin päivettyy. 

Ja nyt kiinnostaa tietää, että mikä on sinun peitevoidesuosikkisi? Tai mikä sopii hyvin korostusväriksi?

 

*tuote saatu testiin

 

 

 

Kommentit

ChicAppearance

Moikka! Meillä on blogissa pieni haaste sulle, käy kurkkaamassa :)

http://www.lily.fi/blogit/chic-appearance/liebster-award-haaste

ohsomanyreasons

Hei mahtavaa, käyn kurkkaamassa! :) Haaste otettu vastaan :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Tää on myös mun suosikki, ihan loistava peitevoide. Macin kanssa en päässyt koskaan sinuiksi, mulla se uppoaa heti juonteisiin, vaikka olen kokeillut sitä miten laittaan, mutta tämä ei.

ohsomanyreasons

Näin on! Nyharmittelen, etten ole löytänyt tätä aiemmin. No parempi myöhään kuin milloinkaan! :) 

SalkaT (Ei varmistettu) http://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/

Mun tän hetken suosikki on Diego Dalla Palman peitevoide, mutta luulen että tästä Lancomesta voisi tulla uusi suosikkini, koska olen lukenut ettei tämä tosiaankaan jumahtaisi juonteisiin :)

ohsomanyreasons

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Diego Dalla Palma ei ole myöskään tuttu, täytyypä tututustua siihen :) 

Mia / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Tää on ihan tajuttoman hyvä! Myös mun uusi suosikki! :)

Kommentoi