Uusi suosikki – Taika Kosteuttava misellipuhdistusvesi | Kokemuksia

Kaapissani on aina jokin misellivesi. Aamuisin puhdistava ja kosteuttava misellivesi raikastaa kasvot ja pyyhkii iholta yön aikana imeytymättömät voiteet ja rasvaisuuden. Moni huuhtaisee kasvot vedellä, mutta minulla jopa vesipesu tuntuu kuivattavan ihoa, joten siitä syystä käytän mieluummin joko kosteuttavaa misellivettä tai kasvovettä aamuisin.

Iltaisin misellivesi pyyhkii loput meikinrippeet kasvoilta. Misellivesi toimii myös matkoilla ja mökillä helppona luottotuotteena.

Taika Misellivesi

Misellivesi on puhdistava vesipohjainen tuote, joka sisältää pinta-aktiivisten aineiden lisäksi kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Misellit ovat mikroskooppisen pieniä pallomaisia rakeita, jotka vetävät puoleensa likaa.

Hyvä misellivesi kuivalle iholleni on mahdollisimman kosteuttava. Mitä kosteuttavampi ja hellävaraisempi, sen parempi. Pidän siitä, että miselliveden jälkeen iho tuntuu kosteudesta raikkaalle ja kimmoisalle.

Taika Misellivesi

Taika on kotimainen luonnonkosmetiikan tuotesarja, jonka tuotteista pidän älyttömästi. Minusta sarja on markettimerkkien helmi, koska se on edullista ja helposti saatavilla olevaa hyvää kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

Tuotteiden raaka-aineet ovat pitkältä pohjoisen luonnon anteja, kuten koivunmahlaa ja ksylitolia, jotka toimivat ihon kosteuttajina. Koivunmahlauute myös rauhoittaa ihoa ja se sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja luontaisesti. Taikan-tuotteet ovat Cosmos Natural -sertifioituja, vegaanisia, hiilineutraaleja.

Taikassa on myös lisäksi ihastuttava kevyt sitrushedelmäinen tuoksumaailma.

Olen kokeillut monia Taikan tuotteita, mutta miselliveteä kokeilin vasta nyt.

*Taika 3 in 1 kosteuttava miselli puhdistusvesi puhdistaa kevyen meikin, mutta ilokseni sain sillä myös kevyen silmämeikin pois, enkä ole juuri käyttänyt silmämeikinpoistoainetta viime aikoina. Lämpimällä vedellä lähtevä ripsiväri liukenee veden alla ja loput meikit pyyhin misellivedellä.

Koko meikin puhdistaminen vaatisi useampaa pumpulilappua puhdistamiseen, mutta kaksoispuhdistajana tai kevyen meikin puhdistajana se toimii hyvin. Itse puhdistan kasvot ensin puhdistusbalmilla tai öljyllä ja viimeistelen loput misellivedellä.

Miselliveden raikas, mutta kevyen hedelmäinen tuoksu hurmaa ja virkistää.Tuote kosteuttaa ihoani niin hyvin, että iho tuntuu kosteudesta kimmoisalle. Vaikka arvostan tuotteissa usein muita asioita kuin tuoksua, niin ei voi väittää ettenkö pitäisi Taikan misellivedestä juurikin sen raikkaan tuoksun vuoksi.

Tuotteita myy mm. Prisma, Sokos, *House of Organic, *Jolie ja *Biodelly.

kauneus iho testit suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *