Uusi suosikkimeikki

Vihreille silmille suositellaan usein violetin ja luumunsävyisiä luomivärejä, jotka korostavat silmien vihreyttä. Minulla on jostain syystä aina ollut jokin ongelma sävyjä kohtaan, varsinkin jos ne taittavat liian kylmään. Tunnen, että sävyt saavat ihoni näyttämään kalpealta, harmaalta ja ne korostavat helposti verisuonia ja tummia silmänalusiani. Rusehtavat luumunsävyt sen sijaan sopivat kasvoilleni paremmin ja pinkki tuo raikkautta vaaleaan ihoon. 

Kerran laitoin töihin kylmään violettiseen luumuun taittavaa luomiväriä ja kollegani kysyi ohimennen, että olenko erityisen väsynyt tänään? Luomiväri ei siis toiminut. :) Siksi luotan useimmiten ruskeisiin ja taupen sävyihin, myös hento shampanjavaaleanpunainen näyttää kivalta liikkuvalla luomella.

 

 

Kokeilin tehdä meikin burgundin ja pinkin sävyillä, ja tällä kertaa sävyt eivät tehneet samaa  efektiä. Yläluomelle laitoin rusehtavan burgundinpunaista Colourpopin sävyä nimeltä Porter ja liikkuvalla luomelle Urban Decayn hohtavaa vaaleanpunaista sävyä Fireball. Häivytin Porteria Makeup Geekin sävyllä Creme Brulee, joka on oranssiin taittava häivytysväri ja se tuo meikkiin vähän lämpöä.

Alaluomelle laitoin tummempaa sävyä, koska halusin välttää "itkusilmälookin", joka on riski punertavia sävyjä käyttäessä. Käytin Urban Decayn Moondust-paletista violettia sävyä Magnetic, jossa on sinisiä hippuja tekemässä väristä mielenkiintoisen. 

Tykkäsin itse ainakin kovasti ja meikki korosti myös silmien vihreyttä! Tästä saattoi tulla uusi suosikkimeikki.

Miltä näyttää? Muita vihreäsilmäisiä, joille violetit sävyt eivät aina toimi? 

LUE MYÖS:

HUULIPUNARAKKAUTTA 

VÄRIKÄS ILTAMEIKKI

 

 

 

Kommentoi