Uutta: Kehon mikrobistoa rikastava Luonkos öljykakku

*Tuote saatu/ Twistbe

Vuoden ehdottomasti mielenkiintoisin ja positiivisin tuotelanseeraus tulee kotimaiselta luonnonkosmetiikkamerkiltä Luonkosilta. Sarjan kaksi uutuustuotetta lanseerattiin viime viikolla ja pääsin ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksista.

Vitality ja Infity öljykakut sisältävät Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka kehittäjän mukaan tukee ja vahvistaa elimistön immuunijärjestelmää ja tuotteiden idea on tuoda iholle päivittäistä luontoaltistusta.

Mikrobiuute kakku Luonkos

Liiasta hygieenisyyden haittapuolista on puhuttu pitkään ja sitä myöten myös erilaisten autoimmuunisairauksien kasvamisesta. Kehoitetaan tunkemaan käsiä multaan, välttämään liikaa hygienieenisyyttä, liikkumaan luonnossa ja nurmikossa enemmän ja mieluiten paljain jaloin. Harva kaupungissa asuva tulee liikkuneeksi luonnossa niin paljon, että altistuisimme luonnon mikrobeille päivittäin.

Kakuissa olevan Reconnecting Nature™mikrobiuutteen on kehittänyt Helsingin ja Tampereen yliopistojen ADELE 2 -hankkeen pohjalta UUTE Scientific Oy, jonka tavoitteena on elämä ilman immuunivälitteisiä sairauksia, kuten allergiat, astma ja tulehdukselliset suolistosairaudet.

Reconnecting Nature™  mikrobiuute sisältää tuhansittain erilaisia mikrobilajeja, kun taas prebiootit sisältävät vain muutamia.

Mikrobiuute kakku Luonkos

*Luonkos Vitality Reconnecting Nature vartaloöljykakku on kaikille ihotyypeille sopiva vartaloöljykakku, joka sopii lapsista aikuisiin. Se sisältää antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Tuotteeseen ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille.

Sain kaksikosta testiin *Luonkos Infinity Reconnecting Nature öljypuhdistuskakun, joka on monipuolinen 4-in-1-tuote, joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Öljypuhdistuskakku sulattaa jopa vedenkestävän meikin hellävaraisesti ja tehokkaasti. Tuote on hajusteeton, 100-prosenttisen luonnollinen, vegaaninen ja säilöntäaineeton. Tuote toimii puhdistuksen lisäksi myös hoitotuotteena ja olenkin lisännyt sitä vielä käsien lisäksi viimeisenä hoitotuotteena kasvoilleni, jotta öljyä jää iholle vielä vaikuttamaan.

Tuotteessa on mieto ja miellyttävä raaka-aineiden tuoksu ja seassa on pieni mustia muruja. Luonkosin puhdistuskakut vaativat kaverikseen esim. konjac-sienen, sillä öljy ei huuhtoudu iholta pois. Varsinkin Infinity-kakun öljyn kanssa minua ei ole haitannut, jos öljyä jää iholle. Puhdistuksen voi tarvittaessa toistaa.

Käytän helposti ärtyvän suoliston vuoksi maitohappobakteereitakuureina ja pyrin vahvistamaan niillä suoliston hyviä bakteereita. Minulla on epäilty olevan milloin liikaa huonoja bakteereita suolistossa, milloin jonkinlaista tulehdusta, sillä pahimmillaan ihoni on reagoinut ihottumana ja lehahtanut kosketuksesta punaiseksi, aivan kuin elimistössä olisi jonkinlaista tulehdusta.

Mikrobiuutteen kerrottiin vaikuttavan ihokosketuksen myötä myös suolistoon, joten mielenkiinnolla odotan, että auttaisiko joskus päivittäinen altistus tuhansille luonnon mikrobeille myös toistuviin vatsavaivoihin.

Mikrobiuute kakku Luonkos

Aika mullistava tuoteidea, eikö?

Luonkosin Reconnecting Nature kakkupaloja myy mm. *Twistbe.

Mitä kuulostaa? 

kauneus iho suosittelen testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *