Uutta Suomessa: SKINCITY Skincare +alevinkki

Tuotteet saatu/ Skincity

Nuorempana en haikaillut erilaisten tehotuotteiden tai aktiiviaineiden perään, sillä ihoni kaipasi vain kosteutta. Olen ollut onnekas siitä syystä, että ihossani ei ole ollut pahemmin epäpuhtauksia ja sekaihoa lukuunottamatta ihoni on ollut helppohoitoinen. Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän ihoni kaipaa muutakin kuin kosteutta ja siihen on tullut muutoksia. Iho tuntuu helposti karhean kuivalle, huokoset ovat laajentuneet, juonteet syventyneet ja iho on samea ja kuiva. Kerran kuukaudessa iholleni ilmestyy myös epäpuhtauksia hormoonimuutoksista johtuen.

SINCITY SKINCARE

Vaikka käytän nykyisin paljon luonnonkosmetiikkaa, niin olen erityisen kiinnostunut tuotteista, joissa on happoja, vitamiineja ja erilaisia aktiiviaineita. Yksi uusi mielenkiintoinen syksyn sarjalanseeraus on SKINCITY Skincare, joka  on uusi Skincityn oma ammattitason tuotesarja. Ruotsissa valmistettu tuotesarja on kehitetty yhdessä kosmetologien ja kemistien kanssa pitkälti asiakkailta saatujen palautteiden pohjalta. Tuotteet sisältävät optimaalisen määrän erilaisia aktiiviaineita, kuten Avitamiinia, niasiimiadimia ja erilaisia happoja. Sarjan jokaisella tuotteella on selkeä tarkoitus  ja tavoitteena on jälleenrakentaa ja ylläpitää ihon hyvinvointia ja terveyttä.

Sarjan tarina on lähtenyt siitä, että kuluttajan on yleensä vaikea tietää millaiset aktiiviaineet kannattaa yhdistää parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Tuotteisiin on valittu aktiiviaineet, jotka ovat hyvin siedettyjä ja tuotteet on haluttu kehittää mahdollisimman miellyttävän tuntuiseksi.

SKINCITY IHOTESTI

Jos Skincity ei ole vielä tuttu, niin kyseessä on ihonhoitoklinikka netissä. Skincityllä on valikoimissaan tarkoin harkittu valikoima ammattikosmetiikkasarjoja ja meikkejä. Skincityn työntekijät ovat sertifioituja kosmetologeja, jotka ovat ihonhoidon asiantuntijoita. Skincityn yksi tärkeimmistä palveluista onkin ihoanalyysi, jonka avulla voidaan selvittää asiakkaan oikeanlaiset tuotteet. Kosmetologit käyvät jokaisen testin läpi henkilökohtaisesti ja antavat sen perusteella tuotesuosituksensa. Testit ovat ilmaisia ja tuloksen saa kolmessa päivässä.

Sain yhteistyön merkeissä tehdä ihotestin, jonka perusteella minulle valittiin oikeanlaiset tuotteet uudesta SKINCITY Skincare-sarjasta.

*Soft Foaming Cleanser on paksuhko puhdistustuote, joka sisältää mm. kookosuutetta, mangon siemenöljyä, C– ja Evitamiinipitoista vihreää kaviaaria sekä kosteutta sitovaa polysakkaridia. Puhdistus on voidemaista ja yhdistyttyään veden kanssa, se muuntuu vaahdoksi. Puhdistus lupaa jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi  ja olla kuivattamatta ja ärsyttämättä ihoa. En oikeastaan enää käytä vaahtoavia puhdistuksia niiden kuivattavan ominaisuuden vuoksi. Soft Foaming Cleanser tuntuu yllättävän hellävaraiselta ja se hädin tuskin vaahtoaa. Iho ei tunnu pesun jälkeen erityisen kuivalta, mutta öljypuhdistuksiin tottuneena se pesee ihon kuivemmaksi, kuin olen tottunut.

*Luminous Licorice Toner on täyteläinen kasvovesi, joka kosteuttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Tuotteessa on ihoa vahvistavia probiootteja ja BHA:ta, joka sitoo kosteutta ihoon. Lakritsinjuuriuute, kamomillauute ja rohtosammakonputki rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Tuote on hajusteeton, mutta tässä tuotteessa esiin nousee mieto raaka-aineiden tuoksu. Koostumukseltaan kasvovesi on geelimäinen ja se onkin paras levittää kämmenillä iholle. Kasvovesi jää alkuun tahmeaksi iholle, mutta häviää lopulta ihoon. Rauhoittavan tunteen iholle tuo hento viileyden tunne kasvoilla.

Skincity Skincare*Clear Pore Resurfacer on iholle jätettävä kuorinta päivittäiseen käyttöön. Tuote sisältää yhdistelmän hoitavia ja kosteuttavia happoja, jotka uudistavat ja tasapainottavat ihon sävyä ja pintaa. 5 % AHA/PHA yhdiste kuorii iholta vanhat ihosolut pois ja 2 % BHA syväpuhdistaa ihohuokoset. PHA sitoo kosteutta ihoon, allantoiini ja pantenoli (B5- vitamiini) ja bisaboli rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Lisäksi rohtosammakonputken kasviuute, vihreä tee ja lakritsinjuuri tasoittavat ja suojaavat ihoa.

Tästä tuotteesta olin erityisen innoissani. Olenkin kaivannut happotuotetta, jonka voi jättää iholle vaikuttamaan. Vaikka tuotteessa on erilaisia happoja, niin se tuntuu hellävaraiselta eikä kirvele, jos iho on rikki. Olen huomannut happotuotteiden hillitsevän nenäni mustapäitä ja ne tasoittavat ihon karheaa pintaa. Samalla myös kosteuttavat tuotteet pääsevät imeytymään paremmin ihoon, kun siltä säännöllisesti kuorii kuolleet ihosolukot pois.

*First Concentrate on kosteuttava ja rauhoittavat seerumitiiviste, joka sisältää 10% niasiiniamidia. Seerumi on geelimäistä koostumukseltaan. Tuote hoitaa ihon epätasaista sävyä, juonteita, laajentuneita ihohuokoisia. Glyseriini, hyaluronihappo ja pantenoli kosteuttavat, kauransiemenöljy ja allantoiini rauhoittavat. Cvitamiini, vihreä tee ja resveratroli suojaavat ihoa UV-säteilyltä ja ilmansaasteilta.

Skincity Skincare*Correcting Second Consentrate on kevyt maitomainen tehotiiviste yökäyttöön. Tuote on pakattu täyteen tehoaineita, kuten Avitamiinijohdannaista, joka sopii ikääntyvälle iholle. Tuote sopii myös aknen käyttöön. Lakritsinjuuriuute ja arbutiini häivyttävät hyperpigmentaatiota ja Fvitamiini toimivat ihon suojakerroksen rakennusosina, jolloin ihosta tulee täyteläisempi, tasaisempi ja terveen hehkuva. Tuote imeytyy helposti ihoon, eikä jätä tahmaista tunnetta iholle.

*24h rich emulsion on ravitseva 24-h voide normaalille ja kuivalle iholle. Tuote sisältää mm. omegarasvahappoja, skvalaania ja keramideja, jotka vahvistavat ja suojaavat ihoa. Avitamiini, vihreä tee, luhtavuohennokka ja japanintatar suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta. Tuote on emulsiomaista ja imeytyy nopeasti, joten se sopii mielestäni myös meikin alle.

*Mellow Moisture Mask-on syväkosteuttava ja ravitseva yönaamio, joka sopii kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Naamion voi voi halutessaan jättää iholle. Tuotteessa on hyaluronihappoa ja keramiideja – joita löytyy ihon suojakerroksesta luonnollisesti.  Soijaöljy, karitevoi ja mangonsiemenöljy sisältävät runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja kun taas kolloidinen kaura rauhoittaa ihoärsytystä ja punoistusta. Vihreä kaviaari, C– ja E vitamiinit suojaavat ihoa ja ennaltaehkäisevät tulehduksia. Naamio on paksua ja täyteläistä, mutta kuiva ihoni imaisi sen hetkessä sisäänsä. Tällaisten naamioiden joukkoon tykkään vielä pudottaa pari tippaa öljyä tehostamaan naamion vaikutusta.

Muistin tuotteita kokeillessa, että ilmoitin ihollani olevan epäpuhtauksia hormooninäppyjen vuoksi, vaikka yleensä kerron ihoni olevan rutikuiva tai erittäin pintakuiva. Tällä kertaa taisin myös mainita sekaihosta ja otsan rasvoittumisesta, vaikka ensisijaisesti hoidan aina ihoni kuivuutta. Tästä syystä luulen, että minulle mahdollisesti valittiin ihotestin mukaan kevyesti vaahtoava puhdistus, vaikka kuivaihoiselle parempi puhdistus olisi kenties ollut sarjan *Mellow Balm Cleanser. Vaikka saamani puhdistustuote ei kuivata ihoa kuten vaahtoavat puhdistukset yleensä tekevät, niin eron silti huomaa balmimaisiin puhdistuksiin tottuneena. Koin, että ihoni kuivui puhdistuksesta sen verran, etteivät muut tuotteet riittäneet kosteuttamaan ihoani tarpeeksi. Kuivaihoisten kannattaakin valita mieluummin balm tai öljy, koska sillä tavoin voi saada isoja tuloksia aikaan.

Clear Pore Resurface on näistä tuotteista ehdottomasti mielenkiintoisin ja se onkin ollut käytössä päivittäin. Correcting Second Consentratea olen myös käyttänyt öisin siinä olevan A-vitamiinin vuoksi, sillä se on miedompaa kuin käyttämäni vahvempi retinoli, joka helposti kuivattaa ihoa. Mellow Mask toimii yövoiteen sijasta ja sitä voi hyvin käyttää vaikka pari kertaa viikossa tehohoitona.

Skincity tarjoaa mahdollisuuden ostaa sarjan tuotteita alennuksella tämän viikon ajan. Koodilla REASONS15 saa 15% alennuksen SKINCITY Skincare-sarjasta 18.11.2019 – 24.11.2019. Tuotteita on saatavilla *täältä. 

PS. Postilakon ei pitäisi vaikuttaa pakettien toimitukseen, mutta Skincityllä on mahdollista valita pääkaupunkiseudulla ilmainen Budbee-kotiinkuljetus, joka on muuten ihan paras kuljetuspalvelu. Näet reaaliajassa missä paketti tulee, saat valita mihin aikaan se tulee ja tarvittaessa kuljettaja voi jättää paketin oven eteen, jos ei satu olemaan kotona juuri siihen aikaan.

Miltä SKINCITY Skincare kuulostaa?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *