Victoria´s Secret huulikiillot – vihdoinkin niitä saa Suomesta

Victoria´s Secret Beauty -liike avattiin Helsinkiin marraskuussa ja vihdoin lempihuulikiiltojani saa ostettua Suomesta. Näitä huulikiiltoja on kulkenut laukussani kymmeniä kappaleita vuosien varrella ja miltei jokainen ulkomaille matkaava kaverini on joutunut näitä raahaamaan minulle tuliaisina. 

 

victoriaskiillot2.jpg

 

Victoria´s Secretin huulikiiltofaniudestani kertoo se, että satunnaisia käsilaukkusiivouksia tehdessäni laukun pohjalta saattaa löytyä puoliksi käytettyjä kiiltoja eri väreissä, työpöytäni vakiovarusteisiin kuuluu vähintään yksi kiilto ja taskujen mukana jokunen kiilto on joskus jopa päätynyt pesukoneeseenkin.  

 

victoriaskiillot10.jpg

 

Kiillot ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä, melko tahmeita ja tahmaisuuden vuoksi ne pysyvätkin huulilla pitkään. Hintaa kiilloilla on muistaakseni kympin tienoilla ja ainakin hetki sitten liikkeessä oli tarjous, jossa kahden hinnalla sai kolmannen kiillon kaupan päälle. 

Lempikiiltojeni Flavored Glossin Taffy Go Luckyn ja läpikuultavamman Grapefruit Blastin lisäksi otin testiini violettiin taittavan Color Shine Glossin värin Roayl. Kaikki ihania värejä ja ainakin tuubissa olevat kiillot ovat olleet älyttömän riittoisia käytössä.      

ROYALGRAPEFRUIT BLASTTUFFY GO LUCKY

victoriaskiillot3.jpg

 

Huulilla kiillot ovat läpikuultavia ja antavat hieman sävyä. Jopa läpikuultavin Grapefruit Blast antaa värittömille huulilleni kivan pienen sävyn, toiset kaksi sävyä ovat pigmenttisempiä.  Taffy Go Luckyn tuoksu on kuin Hubba Bubbaa, Grapefruit Blast tuoksuu hedelmäiselle ja Royal on tästä kolmikosta miedoin tuoksultaan. 

 

1. GRAPEFRUIT BLAST

2. TUFFY GO LUCKY

3. ROYAL 

 

victoriashuulet uusi.jpg

 

Victorias Secret- liikkeessä on myös muita ihanan tuoksuisia tuotteita suihkugeeleistä vartalovoiteisiin ja tuoksuihin. Osa on tuoksultaan turhan teinimäisiä ja makean imeliä makuuni, mutta joukossa on myös miedomman tuoksuisia tuotteita ja ainakin ihanan näköisiä purkkeja kylppäriin somistukseksi.   

 

victoriaskiillot.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *