Viikunakaktuksen taikaa: Huxley Toner Extract It ja Essence Grab Water

*mainoslinkkejä/ tuotteet saatu

Huxley on korealainen tuotesarja, joka oli muutama vuosi sitten kaikkien huulilla. Kulttimaineeseen myrskyn lailla noussut tuotesarja nousi suosioon melkein yhdessä yössä ja tuotteita halusivat kaikki, jonka vuoksi ne olivat jatkuvasti loppu. Luonnonmukaisten raaka-aineiden lisäksi tuotesarja on ihastuttanut minimalistisen kauniilla ja eleganteilla pulloillaan.

HUXLEY10small.jpg

Huxleyn tuotteiden ydin on viikunakaktuksen öljy, joka on tunnettu runsaasta antioksidanttipitoisuudesta, pehmentävästä ja kosteuttavasta ominaisuudesta. Kaktusviikunapuunöljyn väitetään olevan jopa kosteuttavampaa kuin arganöljy, mutta se on koostumukseltaan kevyempää ja imeytyy ihoon paremmin.

Huxleyn tuotteiden purkissa näkyy teksti Secret of Sahara, joka viittaa tähän raaka-aineeseen, sillä viikunakaktuksen siemenet kerätään Marokon Saharasta käsin. Kaktusöljyä on käytetty Saharan naisten keskuudessa vuosia ihoa kosteuttamassa ja sen ennustetaan olevan yksi tulevaisuuden trendiraaka-aineista.

Itse hurmaannuin Huxleyn tuotesarjasta heti, kun aloin näkemään siitä kuvia. Minuun iski eniten viikunakaktuksen öljy ja se, että tuotesarjan raaka-ainelista alkaa veden sijaan kaktusuutteella. Tykästyin myös tuotteiden yksinkertaiseen ulkonäköön ja lasisiin pulloihin. Varsinkin geelimäinen ”vedensävyinen” essence näyttää niin kauniilta pullossaan.

Sain nobe beautyltä testiin Huxleyn tuotteita, joita olen testaillut jonkin aikaa ja saanut sarjasta aika kattavan kuvan. Ensimmäisenä tutustutaan kahteen suosikkiini, joista iho saa mieletöntä vesikosteutusta.

HUXLEY2small.jpg*Huxley Toner:Extract it on hoitovesi, joka lupaa kosteuttaa ja tasapainottaa ihon ph-arvoa. Toner ei sisällä alkoholia ja se sisältää 90% luonnollisia raaka-aineita ja esimerkiksi vesi on korvattu kaktusuutteella.

Vähän vesimäistä paksumpi hoitovesi on juuri sen verran paksua, että tuotetta voi taputella kämmenien kautta iholle. Vaikka koostumus on vesimäinen, se on silti äärimmäisen kosteuttava. Iho tuntuu kosteudesta ”plumpatulta” jo muutaman kerroksen jälkeen, mutta paras tulos tulee useammalla kerroksella. Käytänkin tuotetta usein 7 skin methodiin, jolloin iho tuntuu kosteudesta täyteläiseltä.

Hoitovesi ei jätä rasvaista tunnetta iholle, joten uskon tuotteen sopivan hyvin myös rasvaisemmalle iholle. Kuiva iho hyötyy eniten, kun kerroksia lisää muutaman. Itse olen käyttänyt hoitovettä myös aamuisin parin kolmen kerroksen verran.

Tonerissa, kuten muissakin Huxleyn tuotteissa on kukkaistuoksu, joka on jakanut vähän mielipiteitä. Itse tykkään tuoksusta, sillä se on kuitenkin raikkaan ja ylellisen tuntuinen. Osa kuvailee sitä kukkaismaiseksi, osa vastaleikatun nurmen tai kukkien tuoksuksi, minusta se on kukkais-aloeveramainen tuoksu.

Tuote on kauniissa lasipullossa, joka tekee siitä ylellisen muovipullojen keskuudessa. Hoitovesi on ihan ehdoton suosikkini Huxleyn tuotteista ja se nousi muutenkin suosikkituotteiden kärkeen omalaatuisuudellaan.

HUXLEY5small.jpg*Essence Grab Water on kosteuttava essence, joka lupaa kosteuttaa kasvoja niin, että iho tuntuu kosteudesta täyttyneeltä ja jopa vähän viileältä. Essencen koostumus on paksumpi kuin Tonerin, mutta silti se on kevyen vesimäinen. Tuote imeytyy hyvin, eikä iho jää tahmaiseksi.

Essence Grab Water on tuote, joka ei ehkä ensikokeilulta välttämättä kolahda, koska se on niin vesimäisen kevyt. Pipettipullon vuoksi sen mahdollisesti kuvittelee olevan paksumpaa ja minullakin meni hetki, että ymmärsin tuotteen olevan todella vesimäinen essence, eikä täyteläinen seerumi. Essence on ennen seerumia laitettava, hoitoveden ja seerumin välimuoto, jolla iho saa lisäkosteutta. Tuotetta voi käyttää ensimmäisenä tuotteena puhdistuksen jälkeen tai kasvoveden ja seerumin välissä, jos tykkää kerrostaa useita tuotteita iholle.

Tuote sisältää mm. piparminttua, joka antaa raikkaan tunteen. Kuivaihoisena olen tykännyt lisätä tuotetta pari kerrosta ja tällöin olen saattanut jättää kosteuttavan seerumin pois ja siirtynyt suoraan voiteeseen. Ainoa mikä tuotteen raaka-ainelistassa pisti miettimään, on kolmantena oleva alcohol. Alkoholi saattaa kuivattaa ihoa ja olen alkanut vähentämään tuotteita, jotka sisältävät alkoholia. En ole kuitenkaan huomannut tuotteen kuivattavan, vaan se nimenomaan tuo iholle lisäkosteutusta.

HUXLEY11small.jpg

Nämä kaksi tuotetta ovat suosikkini kokeilemistani Huxlyn tuotteista. Ne toivat iholleni vesimäistä kosteutusta, tuoksuvat ja tuntuvat ihanilta ja ne auttavat muita tuotteta imeytymään ihoon paremmin. Pelkästään tuotteet eivät kuitenkaan riitä hoitamaan ihoani, sillä tarvitsen myös rasvaa öljyn ja täyteläisten voiteiden muodossa ja niiden avulla lukitsen näiden kahden tuotteen tuoman kosteuden iholle.

HUXLEY4small.jpg

Tuotteita on saatavilla mm. nobe beautyn verkkokaupassa *täällä. ja Elevenin verkkokaupasta täällä.

Onko Huxley tuttu? Kiinnostuitteko?

kauneus iho testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *