BLOGIHAASTE: Kauneuden seitsemän kuolemansyntiä

K7KS.jpg

Mun mielestä blogihaasteet on hauskoja! Ainut miinus on se, että minua ei koskaan haasteta mihinkään, joten päätin ryhtyä oman onneni sepäksi ja potkaista käyntiin oman haasteeni. Olen sen häpeällisesti pöllinyt youtuben beauty-guruilta, joten ihan kaikkea kunniaa en voi siitä ottaa. Suomensin kuitenkin kysymykset (melko suurpiirteisesti) ja keksin yhden oman. So here you go!

1. Ylpeys

Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

2. Kateus

Mitä ulkoista piirrettä (jota et itse omaa) kadehdit kaikkein eniten?

3. Viha

Mitä kauneustuotetta sekä vihaat että rakastat?

4. Laiskuus

Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmin käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

5. Ahneus

Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat? Entä halvin?

6. Ylensyönti (ehkä tässä haasteessa kuitenkin vaikkapa hamstraus)

Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta? Jos, niin mitä?

7. Himo

Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?

– – – – – – –

Teen tästä erillisen postauksen kuvineen kun pääsen kotiin, mutta haastan teidät kaikki esittelemään omat syntinne! Linkatkaa postauksenne/vastauksenne kommenttilootaan! 

Erityisesti haaste lähtee kuitenkin seuraaville seitsemälle syntiselle:

Saara Sarvas

Pupulandia/Jenni

Vilma P.

OCJulia

Asking for trouble/Pinja

Onnenpäivä/A.Sinivaara

Tyyliholisti/Tiina

 

 

 

 

kauneus meikki meikki hopsoa
Kommentit (2)
 1. 1. Ylpeys: Ripsiväri saa oloni erityisen hehkeäksi: pitkät ja tuuheat, kunnolla mustat ripset on must. Katse avartuu ja korostuu kummasti.

  2. Kateus: Osaisinpa tehdä niin upeita ja ”rennon” näköisiä, kestäviä kampauksia kuin muilla tuntuu olevan! Pitkät, paksut ja luonnontaipuisat hiukseni elävät omaa elämäänsä….

  3. Viha: Kauneustuote johon mulla on viha-rakkaus-suhde, on kynsilakka. En voi olla ilman, koska kaunis kynsilakka vaan näyttää niin huolitellulta ja kauniilta, mutta vihaan sitä että kynnet värjäytyvät, lakka lohkeilee ja kuluu eikä pysy ja jos vielä lakkaa tärisevin käsin, niin….! Niin raivostuttavaa, mutta ah, niin ihanaa.

  4. Laiskuus: Jätän laiskuuttani väliin pohjustustuotteet, valokynät, aurinkopuuterit, itseruskettavat ja tavallisetkin puuterit. En vain jaksa keskittyä ja opetella käyttämään niitä. Menen siitä mistä aita on matalin ja jätän käyttämättä kaikki tarkkuutta vaativat tuotteet, joilla kuitenkin saisi esim. muotoiltua kasvoja nätisti jne korostettua hyviä puolia. En osaa, that’s it.

  5. Ahneus: En käytä kovin kalliita kauneustuotteita, mutta joskus menen sekaisin Yves Rocherin ja The Body Shopin nettikaupoissa, etenkin alelaareilla ja iskee ahneus saada kaikki. Halvimmat tuotteeni on vain parin kolikon hintaisia. ”No kun halvalla sain ja näitä nyt aina tulee käytettyä ja ja ja…”

  6. Ylensyönti/Hamstraus: Ripsarit ja huulirasvat/huulikiillot tuppaavat kerääntymään. Jos saa poiketa kauneustuotteista niin ehdottomasti korut, etenkin korvikset!

  7. Himo: Jos voisin ostaa minkä tahansa kauneustuotteen, ostaisin jonkun luksusmerkin meikin, joka varmasti pysyisi nassussa valahtamatta ja olisi kauniin näköinen meikkipussissa. Vaikka luomiväripaletti, huulikiilto tai ripsiväri!

  1. Jes! Wau, kiitos vastauksista! <3 Ripsiväri on munkin itsetuntotuotteiden top kolmosessa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *