Ihana Beam

Mulla ja mun pikkusiskolla Maijulla on 10 vuotta ikäeroa, ja siksi mun on todella vaikea hyväksyä/ymmärtää, että hän on jo niin aikuinen. NIIN aikuinen, että hän perusti tuosta noin vaan valmistumisensa jälkeen oman yrityksen ystävänsä Cindyn kanssa. 

Beam on täyden palvelun kauneushoitola, jossa saat saman katon alta kaikki tarvitsemasi palvelut. Ripsienpidennykset (klassiset ja volyymit), Microblading-kulmat, kasvo-, käsi- ja jalka-hoidot (jalkahoidot myös kotikäynteinä sovittaessa), vahaukset ja sokeroinnin, kynnet, meikit, rusketukset, hieronnat ja herraties mitä muuta! Nämä kaikki AIDOSTI iloisella ja välittömällä palvelulla <3 Voin mennä takuuseen tästä, sillä onhan kyseessä oma siskoni!  

beam-8044-2.jpg

Tuotevalikoima on tarkkaan mietitty, ja myös esimerkiksi luomukosmetiikkaa löytyy sekä myynnistä, että itse hoitoihin käytettynä. Me kävimme tovi sitten viettämässä Beamin avajaisia ja kuvailin samalla vähän fiiliskuvia hoitolalta. Maiju ja Cindy ovat laittaneet sen todella kauniisti (mun isä on ihan nerokas remppaaja, joten mitä muuta olisi voinut muka odottaakaan?) ja melko kapea tila on saatu kylpemään valossa ja vaaleudessa.

beam-8064-2.jpg

Tätä tuotesarjaa ostin muuten itselleni, koska mulla on aika vahvasti couperosaan taipuvaiset posket. Näin talvella mun normaalisti hyvin itseriittoinen iho muuttuu pintakuivaksi, ja tarvitsen vähän ärtsympää kosteusvoidetta, jotta meikki asettuu nätisti eikä hilseile kuivan ihon päällä. Ostin siis tuon yllä näkyvän tonerin ja alakuvassa olevan yövoiteen, ja olen ollut tosi tyytyväinen!

beam-8063-2.jpg

beam-8060-2.jpg

Ellen mielestä avajaisten parasta antia olivat namit ja herkut sekä sähkösäätöinen hoitotuoli. Pappa joutui hiissaamaan taaperoa ylös-alas tuolissa koko avajaisten ajan.

beam-8059-2.jpg
beam-8037-2.jpg

beam-8045-2.jpg

Kippis tuoreelle yrittäjälle! <3

Pohdin pitkään couperosa-tuotteiden ja tämän luomu-porkkanavoiteen välillä, sillä ajatus rauhoittavasta ja kosteuttavasta luonnonmukaisesta tuotteesta kuulosti ihanalta. Ihanat datakynnet btw, en pysty kirjoittamaan näppiksellä pitkissä kynsissä, ne painavat tahattomasti aina ylempää näppäintä. 

beam-8062-2.jpg

Mun äitipuoli oli tehnyt avajaisiin ihan törkeän hyviä tuulihattuja, joita oli tarjolla myös meidän Ellen ristiäisissä. Elle veti näitä varmaan viitisen kappaletta. En viitsi edes lähteä arvailemaan, kuinka monta itse söin. Nam!

beam-8021-2.jpg

beam-8043-2.jpg

beam-8039-2.jpg

Jos et ole vielä käynyt tykkäämässä Beamista facebookissa, tee se nyt heti! Täältä löydät myös hoitolan nettisivut (done by meigä), josta pääset tsekkaamaan hoitotarjonnan ja varaamaan netissä aikoja! 

beam-8033-2.jpg

beam-8032-2.jpg

beam-8031-2.jpg

beam-8030-2.jpg

beam-8029-2.jpg

beam-8028-2.jpg

beam-8025-2.jpg

beam-8022-2.jpg

beam-8020-2.jpg

beam-8016-2.jpg

 

 

Kommentit (2)
  1. Aivan ihanan kuuloinen paikka! 🙂

    1. Olen toki puolueellinen, mutta vaikka meillä EI olisi perhesuhteita niin sanoisin silti, että aivan ihana! 😀 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *