Kulttuuria vauvan kanssa!

Vitsit, mikä lentopäivä meil on ollu tänään! Ensin aamulla käytiin siivoamassa kirppispöytä (kröhöm, Jussin jättikirppis, pöytä 75) ja kahdeksitoista Vellamolle värikylpyyn! Homma alkoi pienellä kierroksella, jonka aikana vauvat saivat katsella vanhoja esineitä ja tauluja punaisessa näyttelyssä.

Sen jälkeen siirryttiin luokkahuoneeseen, jonne oli muovien päälle aseteltu punaisia kankaita, palloja, papiljotteja ja muovipulloja, joissa oli punaisia nauhoja ja papereita sisällä. Kun vauvat olivat syöneet mielinmäärin papiljotteja, oli aika ruveta maalaamaan. 

_MG_8141.JPG

_MG_8145.JPG

_MG_8158.JPG

_MG_8159.JPG

Jokaiselle vauvalle oli oma paperi, jolle täti kaateli vuoronperään karpaloa, vadelmaa ja puolukkaa survos-, kiisseli-, ja mehukeittomuodossa. Näitä vauvat sitten läpsyttelivät ja liistrasivat omaan paperiinsa. Myös vierustoverien papereihin.

_MG_8162.JPG

_MG_8170.JPG

_MG_8171.JPG

_MG_8174.JPG

_MG_8183.JPG

 

_MG_8189.JPG

Jokainen vauva oli taiteilun jälkeen hyvin Dexter-henkinen, ja luokan kahdelle lavuaarille oli jonoa kun marjasoseiden peitossa olevia vauvoja kuurattiin puhtaaksi.

_MG_8179.JPG

 

_MG_8185.JPG

 

_MG_8190.JPG

Valmis taideteos! Me jätettiin Ellen taulu Vellamoon kuivumaan ja haen sen työpalaverin jälkeen perjantaina sitten kotiin. Se menee ehdottomasti kehyksiin! <3

Taiteen teko on rankkaa hommaa, ja päätimme käväistä lounaalla Vellamon ravintolassa Laakongissa. Elle sai pilttiä ja leipää, muut söivät mm. lohilasagnea. Itse tyydyin ottamaan kuvia.

_MG_8199.JPG

_MG_8202.JPG

_MG_8205.JPG

_MG_8206.JPG

_MG_8218.JPG

Kukkuu!

Koska meillä oli hetki aikaa ennen puoli kolmelta alkavaa neuvolaa, niin käytiin vielä vilkaisemassa nopeasti muita näyttelyitä! Innostuttiin tarjonnasta niin paljon, että sovittiin mun äidin kanssa ensi viikolle Vellamo-treffit. Silloin olisi tarkoitus käydä koko museo läpi ihan ajan kanssa.

_MG_8221.JPG

_MG_8222.JPG

_MG_8225.JPG

 

 

Puoli kolmeksi kiidettiin siis neuvolaan kuulemaan, että meillä on vähän vajaa kahdeksankiloinen, n. 69cm pitkä tyttö, joka on kuulemma äärimmäisen hienosti kasvanut ja kehittynyt, ja liikkuu ikäisekseen tosi hyvin. Mun piti käydä vielä Mussalossa nappaamassa pari kuvaa Yogelina-joogastudiosta päivänvalossa, ja koska Marko ja Elle lähtivät messiin, niin käytiin samalla Prismassa hullistelemassa.

Nyt ollaan jo kotona ja mietitään, että onkohan äsken vauvalle syötettyyn pilttipurkkiin lipsahtanut annos redbullia. Sen verran on virtaa tossa hurjapäässä. Lasketaan minuutteja sen nukkumaanmenoaikaan 😀

Kommentit (4)
  1. Värikylpy! Kuinka hauskaa! Nakkishan on myös ottanut ensimmäiset askeleensa kohti taidetta maalaamalla isäinpäiväkortit mustikalla. Mutta tuo vaikuttais vielä fantsummalta! Paitsi se vauvan pesu sen jälkeen.. 

    1. Mustikka on kyl joo varmast ihan painajaismaista saada pois! 😀 Tää Vellamon värikylpy on Kotkan kulttuuriviikkojen juttu, ja se järjestetään joka vuosi 🙂

  2. Ihana tuo värikylpy! Menin heti googlettamaan värikylpyjä Helsingissä! 

    1. Oli kyl ihan superkivaa! 🙂 Tää on myös helppo toteuttaa kotona kylppärissä mut muiden vaavien läsnäolo teki hommasta kyllä vielä hauskempaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *