Laakongin brunssi *

*kaupallinen yhteistyö

Vierailin Nellin ja Lenin kanssa viikonloppuna Lahdessa asuvan ystävän Miran luona. Mira ja hänen aviomiehensä Kapa ovat muuttaneet uuteen asuntoon ja tottahan meidän piti käydä katsastamassa se. Reissusta on tulossa vielä oma postauksensa, mutta eilen sunnuntaina, heti kotiuduttuamme Lahdesta. nappasin Markon kotoa mukaan ja porhalsimme Vellamon ravintolaan Laakonkiin testaamaan sen uutta brunssia.

1_MG_6743p.jpg

Brunssi katetaan viikonloppuisin nyt maaliskuun ajan, ja se kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa! Tässä virallinen kuvaus:

Aloita kevätviikonloppu leppoisasti Kantasatamassa! Maaliskuussa katamme lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11–15 ihanan brunssin Vellamon Laakonkiin. Kaikki herkkupöytien antimet nautittavissa hintaan 16,50 € /hlö ja lapset 12-vuoteen asti 1 € /ikävuosi. Tervetuloa alati muuttuvan merimaiseman ja messevien herkkujen äärelle! Brunssilla tarjoillaan mm. raikkaita vihanneksia ja hedelmiä, tuoreita leipiä, kalaa, juustoja ja leikkeleitä, croissanteja, jogurttia, kotitekoista granolaa, smoothieita, fruitieita, munakasta, makkaroita ja uuniperunoita erilaisin täyttein sekä makeaa mahan täydeltä. Seuraksi luonnollisesti mehut ja kahvit. Erikoiskahvit tai lasillinen kuohuvaa vain 2 €! Nähdään brunssilla!

1_MG_6745p.jpg

En ollut syönyt koko päivänä mitään, niin mulla saattoi lähteä homma vähän lapasesta. Varsinkin marinoidut herkkusienet olivat niin hyviä, että niitä piti käydä santsaamassa. Ruokien ominaisuudet on selkeästi määritelty näkyville, ja uskalsin kerrankin ottaa tarjolla ollutta luonnonjugua, kun tiesin että se on varmasti laktoositonta.

1_MG_6750p.jpg

1_MG_6751p.jpg

1_MG_6752p.jpg

1_MG_6755p.jpg

1_MG_6759p.jpg

Ruoka oli maukasta, ja erityisesti nautin Laakongin raikkaasta miljööstä. Mun mielikuvitus laukkasi jo kesässä ja sopotin Markolle innoissani, kuinka siistejä juhlia ravintolassa ja sen terdellä voisi järjestää. 

1_MG_6771p.jpg

1_MG_6764p.jpg

1_MG_6766p.jpg

1_MG_6767p.jpg

Olen vieraillut Vellamossa lähiaikoina useampaan otteeseen (värikylpyilemässä, ottamassa 1v-kuvia, brunssilla…) ja näinä kertoina päällisin puolin museon näyttelyitä silmäilleenä suosittelen museokierroksen yhdistämistä brunssiin! 🙂 Vellamossa on paljon kivaa nähtävää myös pienemmille tyypeille, ja Ellekin katseli värikylvyn jälkeen esineitä ja asioita silmät suurina.

1_MG_6769p.jpg

Reissussa ryytynyt ja ripsihuoltoa kipeästi kaipaava syöpöttelijä

Laakongin brunssi on todella kohtuuhintainen ja maukas, ehkä vähän suppeampi kuin esim. Paussin oma. Laakongin tarjonta on aamiaismaisempi, mutta mahansa saa kyllä varmasti täyteen! Meillä oli turhan kiire aikataulu, kun päästiin lähtemään Lahdesta vähän myöhässä, joten haluaisinkin mennä testaamaan brunssin vielä uudestaan esim. ensi viikonloppuna heti yhdeltätoista. 

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ja kulttuurilla maustettu brunssi! 

Kommentit (1)
  1. Hyvältä näyttää!

    -Isla

    http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *