Ensiaskeleet tällä tiellä

Moikka ja tervetuloa!

Ihanaa että olet päätynyt lukemaan blogiani! Polkua, josta ei vielä tiedä miten pitkä ja kuoppainen se on, miten ja milloin se päättyy. Tämän blogin on tarkoitus toimia vertaistukena ja tiedonmurusina samassa tilanteessa oleville tai tätä vaihtoehtoa harkitseville sekä päiväkirjana itselleni.

Olen 33-vuotias tamperelaisnainen ja vuosien harkinnan jälkeen olen päätynyt Ovumian lapsettomuusklinikalle toiveena itsellisille naisille tehtävät hedelmöityshoidot ja oma lapsi.

Kun ensimmäisiä kertoja pohdin tätä vaihtoehtoa, suunnittelin lähteväni tälle tielle mikäli olisin vielä 35-vuotiaana sinkkuna. Olen ollut parisuhteissa, jotka ovat hyvistä syistä päättyneet eivätkä lapsiasiat ole olleet ajankohtaisia.

Se kuuluisa biologinen kello pärähti kuitenkin niin kovaa, että halusin aloittaa tämän prosessin jo aikaisemmin. Prosessi onkin edennyt hyvin nopeasti, aina ensikäynnin ja psykologin kautta ensimmäisiin yrityksiin, näistä kerronkin seuraavassa postauksessa!

Tämä on aihe, joka aiheuttaa kysymyksiä, ihmettelyä ja niitä negatiivisiakin kommentteja.

Onneksi olen saanut jo vuosien ajan kannustusta ja tukea heiltä, jotka näistä suunnitelmistani ovat tienneet. Toive, haave ja halu ovat niin paljon voimakkaampia kuin pohdinta siitä, mitä muut ajattelevat.

Vaikka oma matkani on vielä alussa niin tiedän tämän olevan se polku, joka minulle sopii parhaiten.

perhe vanhemmuus lapset oma-elama
Kommentit (2)
  1. Mielenkiintoista kuulla yksin olevan naisen näkökulmaa vauva-asiaan. Toivottavasti hoidot onnistuvat nopeasti!

    1. Kiitos! Tulen jatkossa kirjoittamaan paitsi hoitojen etenemisestä, myös siitä mitä ajatuksia ja tunteita tämä herättää itsessäni ja siitä miten tähän on lähipiiri reagoinut!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *