Alastomuutta ja seksihellettä (tämä on klikkiotsikko)

Mitä paremmin elämä rullaa, sitä vähemmän minulla on sanottavaa. Tässähän voisi koettaa pureutua siihen, miksi haasteet ja hankalat ajat inspiroivat kirjoittamaan enemmän kuin onnellisuus, mutta enpä viitsi. Toisin sanoen, vaikka blogissani on ollut viime viikkojen aikana hiljaista, minulla on ollut menoa ja meininkiä sekä mukavia kesähetkiä yllin kyllin.

Helteestä en piittaa, sen verran löydän marmattamisen aihetta tästäkin hetkestä. Helle kiristää pinnani kireäksi kuin viulunkieli. Yksiössäni on kaihtimet alhaalla aamusta iltaan, kaksi pöytätuuletinta pyörii täydellä teholla, ja minä hiippailen ilkosillani. Nudistia tai naturistia minusta ei saisi mitenkään – minulla on epämukava olo yleisissä saunoissakin. Kun elohopea kurottelee taivaita ja näkyvyys ulkomaailmaan on estetty, viihdyn tässä ihopuvussani kuitenkin oikein hyvin.

Toimittaja Vesa Mäkisen lanseeraama termi, ”seksihelle”, on mielestäni ollut konseptina aina täysin paradoksaalinen. Helle saa olon tukalaksi, hien virtaamaan ja kasvattaa tarvetta omalle tilalle. Mikään näistä ei luo kovinkaan optimaalista lähtökohtaa hekumalle. Tai niin olen luullut! Nythän on nimittäin niin, että parisuhteemme verkkainen seksitahti on viime viikkoina kiihtynyt ihan uusiin sfääreihin. Seksielämämme on tällä hetkellä vilkasta ja yhteytemme paranee kerta kerralta. Olen todella onnellinen, että seksihelle on löytänyt meidät. (Onpa kamala sana, yök.)

Parisuhteemme voi muutenkin erittäin hyvin. Olemme umpirakastuneita ja vietämme paljon aikaa yhdessä. Aikaisemmat epävarmuuteni ovat hälvenneet enkä enää käytä aikaani miettimällä, kuinka paljon Sami minusta välittää. Minun ei tarvitse, koska Sami näyttää rakkautensa päivittäin. Alan hiljalleen ymmärtää, miten paljon Samin ilmeisen epäonninen parisuhdehistoria on vaikuttanut Samin kykyyn luottaa uuteen ihmiseen ja suhteeseen. Olen kutsunut pikaeromme jälkeistä aikaa nimellä Parisuhde 2.0, mutta yhtä lailla voisin kutsua myös Samia nimellä Sami 2.0. Niin suuri ero on entiseen.

Reilun parin viikon päästä vietämme viikon Samin kotiseudulla. Koirani jää vanhempieni hoitoon, joten saan viikon tauon kaikista rutiineista ja pääsen luonnon rauhaan Samin perheen mökille. Reissu on myös jonkin sortin virstanpylväs suhteessamme, sillä vietämme ensimmäistä kertaa kokonaisen viikon yhdessä. En malta odottaa!

suhteet parisuhde rakkaus hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *