Herrasmies ei lavertele

Katselen juuri The Office -sarjaa (amerikkalainen versio) toista kertaa alusta loppuun Netflixistä. Mieletön sarja. Sami on myös The Officen suuri fani. Siispä, kun seitsemännellä kaudella on jakso, jossa Michael ja Holly eivät malta pitää näppejään erossa toisistaan työpaikalla, linkkasin erään kohtauksen Samille Whatsappissa ja kysyin, näyttääkö tutulta. ”Juu, ihan tuttua toimintaa”, vastasi Sami.

Emme me mitään sopimattomia puuhaile julkisilla paikoilla, mutta ällösöpöilemme. Pusuttelemme, halailemme, nojailemme ja pidämme toisiamme kädestä aina tilaisuuden tullen. Olemme kiinni toisissamme miltei koko ajan. Kaikki tuo tekee minut todella onnelliseksi. Läheisyys on juuri se, mitä eniten kaipasin sinkkuna.

Kaipa olen sinkku tälläkin hetkellä, mutta en sitten kuitenkaan. Kävimme viime viikolla keskustelun siitä, että kumpikaan ei tapaile muita (omasta tahdostaan), mutta emme toisaalta puhuneet vielä seurustelusta. Tämä vaikuttaa olevan jonkinlainen välitila. Vakavampaa kuin kasuaali tapailu, mutta ei vielä parisuhde. Luulen, ettemme ole kuitenkaan kovin kaukana tuosta jälkimmäisestä. Olemme keskustelleet tulevaisuuden toiveistamme ja todenneet, että ne ovat hyvin samankaltaiset. Haluamme myös viettää paljon aikaa yhdessä. Lisäksi se, miten Sami katsoo minua ja suukottaa hellästi ja välittävästi, kertoo siitä, ettei hän ole pelleilemässä.

Viikonloppuna Sami tuli ensimmäistä kertaa yökylään. Vuorokauden pituisilla treffeillä ehtii viettää sen verran aikaa yhdessä, että lähennyimme aimo harppauksen. Minulla on ollut koko ajan helppo ja rento olo Samin seurassa, mutta viikonlopun myötä olen hiljalleen riisuutumassa lopuistakin estoistani – psyykkisistä sellaisista.

Mitä tulee seksuaalisiin estoihini, silläkin saralla tapahtui pienoinen läpimurto. Herrasmies ei lavertele, enkä minäkään, mutta todettakoon, että seksi on nyt osa tapailuamme. Tunsin itseni melko epävarmaksi ja haavoittuvaiseksi, mutta uskon, että Samin käsissä olin kuitenkin juuri niin vapautunut kuin nykyisessä kroppainhossani voin olla. Oloani helpotti myös se, ettei Sami ollut myöskään erityisen itsevarma. Vaikka tyypillisesti itsevarmuus seksin aikana viehättää minua, epävarmuudessa on jotain todella sympaattista ja inhimillistä. Uskon, että jatkossa tämä muuttuu molempien osalta. Mitä paremmin tunnemme toisemme – niin psyykkisesti kuin fyysisestikin – sitä luontevammaksi seksikin muuttuu. Luulen, että meille molemmille oli kertynyt melko suuria paineita siitä, millaista ensimmäisen yhteisen kertamme pitäisi olla.

Tapaamme seuraavan kerran keskiviikkona. Kunpa voisin hypätä tiistain yli.

suhteet sinkkuus seksi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *