Miksi loin blogin?

Olen pitänyt blogia on/off viimeisen kymmenen vuoden aikana. Ensimmäinen oli teininä luotu tyyli blogi (tyylin siis sisältyi halvat hiuslisäkkeet, mahdollisimman paljon filtereitä ja mitä epämukavimmat kuvauslokaatiot). Toinen oli Lontoossa kehitetty ruokablogi, jota edelleen säännollisen epäsäännöllisesti päivitän. 

Mutta miksi loin blogin nyt? Suomesta muutin  melkein tasan 5 vuotta sitten (selittänee kirjoitusvirheet!). Yhteys Suomeen välillä tuntuu olevan hukassa, kaveri piirit ovat hajaantuneet opiskelun perässä eri kaupunkeihin ja aiemmin vilkkaat whatsapp-ryhmät ovat viimeistään pari vuotta sitten hiljentyneet. Joten blogi on yhteys Suomeen.

Blogi on myös tapa käsitellä miksi aina pitää saavuttaa lisää? Nimestä one more thing selviää se että minun on vaikeaa ikinä olla täysin onnellinen omasta tilanteesta. Tästä tavasta yritän päästä eroon, sillä tapa ulottuu niin ihmissuhteisiin kuin opiskeluun ja tyoelämään. Eli blogi on alusta pohtia että ehkä voisi sittenkin olla vain tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen ja ”one more thing” ei olisi aina takaraivossa käskemässä saavuttaa lisää. 

Kolmas ja viimeinen syy on että olen aina rakastanut kirjoittamista ja toisten blogien lukua. Luen päivittäin ainakin 3-5 blogia, ja siitä on usein ollut apua niin ruuanlaitossa, stressistä toipumisessa, liikunnassa, tyylissä ja vaikka missä! Joten toivon että jollekin tulisi minunkin blogin lukemisen myötä jonkinlainen apu arkeen!

 

 

Kommentit (1)
  1. Onnea uudesta blogista! 🙂 Ja ihana ajatuksella keksitty nimi. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *