Aatteet ja treenivaatteet

Onnenpäivä

Kanssabloggaaja Sanumaria kyseli blogissaan lukijoiden treenivaatetottumuksista sen jälkeen, kun Iltasanomat uutisoi kuntosaleilla kukoistavasta treenivaate-kilpavarustelusta. Kaliforniassa vallitsevasta kilpavarustelusta en tiedä, mutta itse hankin uusia, yleensä melko laadukkaita treenivaatteita kaappiini tämän tästä. Eikä ihme. Kun liikuntakertoja kertyy viikossa aina kymmenestä kahteentoista, on treenivaatteiden käyttöaste melkoisen korkea. Siinä ei heikkolaatuiset treenivaatteet kauan pidä muotoaan ja juuri tästä syystä, muutaman pettymyksen jälkeen, kierrän ruotsalaisketjujen urheiluvaateosastot suosiolla kaukaa.

Uusin hankinta treenivaate-rintamalla on tämä Niken motivaatio-paitaTreenivaatteet ovatkin itselleni se heikko kohta. Kun kaikki muut vaatteet pyrin ostamaan superpoistoalennuksella outlet-myymälöistä, niin treenivaatteet hankin röyhkeästi ihan oikeista kaupoista, täyteen hintaan. Laadun lisäksi treenivaatteissani tulee olla näköä ja mielellään myös asennetta. Olenkin heikkona erilaisiin motivaatio-teksteihin, jollainen löytyi myös muinoin blogissani arvotusta motivaatiopyyhkeestä.

Olen selittänyt itselleni treenivaate-shoppailua sillä, että vietän niiden sisällä niin paljon aikaa hikoillen ja tuskasta irvistellen, että olen ikään kuin oikeutettu tekemään siitä olosuhteisiin nähden mahdollisimman miellyttävää. Vaikka toisaalta, nousisi kai se puntti yhtä hyvin niissä Adidaksen nappiverkkareissakin. Mutta kun.

"I earn my chocolate" by Lorna Jane

 

Jos jotakuta kiinnostaa, niin näissä paikoissa treenivaate-shoppailen:

Lorna Jane

Fit Gear (Better Bodies & Gasp)Näiden lisäksi kaivelen milloin mitäkin Amazonista ja eBaysta. Myös Kohl's on toisinaan yllättänyt mittavalla treenivaatevalikoimallaan. Jos taas haluan haahuilla tunteja valtavassa urheiluvaatetaivaassa, menen Sports Authorityyn ja otan eväät mukaan.

Mistäs te ostatte/tilaatte urheiluvaatteenne?

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Prismasta ja Citymarketista

sanumaria

Henkkikseltä, Ginasta ja missä nyt sitten osuu silmään jotain sopivaa. Vaikka Intersportista, Stadiumista tai Budget Sportista. Tosin luistelumekon oon kerran ostanut Stokkan One Waysta :D

FFFifi
Fitness Führer

Mä ostan kanssa ihan mistä vaan, urheilukaupoista, marketeista... Henkkamaukasta on monta toppia, ja ne on kestäneet tosi hyvin. Kiinatrikoon taas on laadullisesti heikompia. Silloin kun raaskin, ostan Piruetista. Tallinnassa käydessäni meen aina Sportlandin outletiin Norde Centrumiin, joka on PARAS. Voisin tehdä siitä ihan oman postauksen :D

pahatapa (Ei varmistettu)

Prisma. Bonukset. :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Muistaakseni ostin H&M:ltä joskus pari toppia, joille tapahtui jotain käsittämätöntä heti ensimmäisessä pesussa. Traumatisoiduin siitä niin pahasti, etten ole enää sieltä treenivaatteita ostanut.

Ovat muuten petollisia täällä nuo nettikaupat, kun monessa paikassa saa kotiinkuljetuksenkin ilmaiseksi. Tulee siis aika helposti ostettua treenivaatteet online. Toki jos etsii jotain tiettyä, kuten pyöräilyvaatteita tai juoksukenkiä, niin onhan se helpompaa ostaa nettikaupasta, kuin ajella kaupasta toiseen katsomassa kenen valikoimista kyseisiä juttuja löytyy. Ja yleensä ne parhaat hinnatkin löytyy netistä, jos ei muuten, niin alennuskoodeja googlettamalla.

Ai niin, unohdin kokonaan Bebe Sportin!

Mä tykkään kierrellä urheiluliikkeissä ja markettien urheiluosastoilla. En yleensä malta ostaa normaalihintaisia merkkituotteita, mutta alerekeistä olen tehnyt hyviä löytöjä. En ole mitenkään merkkiuskovainen vaan kaapista löytyy aika tasaisesti Pumaa, Nikeä, Adidasta, Reebokia, SOCia ja H&M:n sporttivaatteita. Laatueroja en ole huomannut oikeastaan missään näistä, toimivuus riippuu ihan vaatteen istuvuudesta ja materiaalista eikä merkistä tai hinnasta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Reenivaatteita ei voi olla koskaan liikaa :) Pääosin teen hankinnat Niken liikkeestä ja Intersportista ja taidan olla aika merkkiuskollinen Nikelle..

Otter (Ei varmistettu)

Asun itärannikolla, mutta samat ketjut jylläävät varmaan täälläkin. Itse olen tehnyt todella hyviä löytöjä TJ Maxxista - on sattunut värit, mallit ja hinta kohdalleen... Välillä löydän sieltä myös iloisen värisiä treenikenkiä piristämään rehkimistä. Toinen vakkari on Under Armourin nettikauppa. Muutama toppi on mullekin tarttunut Bebestä mukaan, mutta koot on jotenkin törkeän pieniä, ei meinaa luonne antaa periksi ostaa L:ää... Mutta minkäs teet kun on niin leveä selkä ;D

Maria @ Joogamatto (Ei varmistettu)

Eniten kaapistani löytyy Niken vaatteita. Ne on hyvän näköisiä ja istuvat kroppaani mainiosti. Hyvänä kakkosena tulee Under Armour, jota on valitettavasti vaikeampi löytää Suomesta. Casallin topit ovat kanssa kestäviä. Jenkeissä käydessäni kuolaan Lululemonin kuteita, mutta niiden korkea hinta hirvittää :/

HM:t ja GT:t kierrän kaukaa, lähinnä siksi että mielestäni niissä on usein huonompi leikkaus ja löperömpi kangas.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lulu Lemonista tulee tilattua samoin kuin Café Pressistä ( t-paitoja hauskoilla teksteillä ja kuvilla). Nike on myös mieluinen merkki, etenkin lenkkareissa.

Kommentoi