Aatteet ja treenivaatteet

Kanssabloggaaja Sanumaria kyseli blogissaan lukijoiden treenivaatetottumuksista sen jälkeen, kun Iltasanomat uutisoi kuntosaleilla kukoistavasta treenivaate-kilpavarustelusta. Kaliforniassa vallitsevasta kilpavarustelusta en tiedä, mutta itse hankin uusia, yleensä melko laadukkaita treenivaatteita kaappiini tämän tästä. Eikä ihme. Kun liikuntakertoja kertyy viikossa aina kymmenestä kahteentoista, on treenivaatteiden käyttöaste melkoisen korkea. Siinä ei heikkolaatuiset treenivaatteet kauan pidä muotoaan ja juuri tästä syystä, muutaman pettymyksen jälkeen, kierrän ruotsalaisketjujen urheiluvaateosastot suosiolla kaukaa.

treenipaita.jpgUusin hankinta treenivaate-rintamalla on tämä Niken motivaatio-paita

Treenivaatteet ovatkin itselleni se heikko kohta. Kun kaikki muut vaatteet pyrin ostamaan superpoistoalennuksella outlet-myymälöistä, niin treenivaatteet hankin röyhkeästi ihan oikeista kaupoista, täyteen hintaan. Laadun lisäksi treenivaatteissani tulee olla näköä ja mielellään myös asennetta. Olenkin heikkona erilaisiin motivaatio-teksteihin, jollainen löytyi myös muinoin blogissani arvotusta motivaatiopyyhkeestä.

Olen selittänyt itselleni treenivaate-shoppailua sillä, että vietän niiden sisällä niin paljon aikaa hikoillen ja tuskasta irvistellen, että olen ikään kuin oikeutettu tekemään siitä olosuhteisiin nähden mahdollisimman miellyttävää. Vaikka toisaalta, nousisi kai se puntti yhtä hyvin niissä Adidaksen nappiverkkareissakin. Mutta kun.

treenipaita2.jpg”I earn my chocolate” by Lorna Jane

 

Jos jotakuta kiinnostaa, niin näissä paikoissa treenivaate-shoppailen:
Lorna Jane
Fit Gear (Better Bodies & Gasp)

Näiden lisäksi kaivelen milloin mitäkin Amazonista ja eBaysta. Myös Kohl’s on toisinaan yllättänyt mittavalla treenivaatevalikoimallaan. Jos taas haluan haahuilla tunteja valtavassa urheiluvaatetaivaassa, menen Sports Authorityyn ja otan eväät mukaan.

Mistäs te ostatte/tilaatte urheiluvaatteenne?
 

 

 

Kommentit (10)
  1. Lulu Lemonista tulee tilattua samoin kuin Café Pressistä ( t-paitoja hauskoilla teksteillä ja kuvilla). Nike on myös mieluinen merkki, etenkin lenkkareissa.

  2. Maria @ Joogamatto
    28.9.2012, 09:38

    Eniten kaapistani löytyy Niken vaatteita. Ne on hyvän näköisiä ja istuvat kroppaani mainiosti. Hyvänä kakkosena tulee Under Armour, jota on valitettavasti vaikeampi löytää Suomesta. Casallin topit ovat kanssa kestäviä. Jenkeissä käydessäni kuolaan Lululemonin kuteita, mutta niiden korkea hinta hirvittää :/

    HM:t ja GT:t kierrän kaukaa, lähinnä siksi että mielestäni niissä on usein huonompi leikkaus ja löperömpi kangas.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *