Hyviä syitä

Tiedetään. Edellisestä blogi-päivityksestä on aikaa pian 1,5 viikkoa. Suoraan sanottuna tämänkertainen tauko lipsahti roimasti aiottua pidemmäksi, mutta toisaalta oli minulla kyllä mediahiljaisuudelle ihan hyvä syy.

lomalla1.jpg

lomalla33.jpg

lomalla3.jpg

lomalla4.jpg

lomalla5.jpg

lomalla10.jpg

lomalla22.jpg

lomalla11.jpg

lomalla7.jpg

lomalla8.jpg

lomalla9.jpg

lomalla6.jpg

 

Kuten edellisen postauksen lopussa mainitsin, suuntasin reiluksi viikoksi Costa Rican aurinkoon pakoon velvollisuuksia, kiirettä ja oikeastaan vähän kaikkea mitä nyt todellisuuteeni kuuluu. Kun ei luonnollista aikaa blogin päivittämiselle tuntunut reissun aikana löytyvän, päätin lopulta luopua hetkeksi myös bloggaajan roolistani. Niistä viimeisistäkin velvollisuuksista luopuminen loman ajaksi oli lopulta juuri sitä mitä kaipasin. Niin paljon kuin blogin kirjoittamisesta nautinkin, vaatii se silti melkoisen määrän niin aikaa kuin energiaakin ja tuntui hyvältä käyttää kaikki resurssit 100 % itseeni, mieheeni ja ystäviini. Ehkä suonette anteeksi.

Joka tapauksessa, tässä sitä nyt ollaan, kai takaisin todellisuudessa, vaikka tuntuukin vielä siltä, kuin olisin kaiken vapauden jälkeen edelleenkin tuuliajolla. Airoihin tarttuminen olisi kyllä helppoa, kunhan vaan viitsisi soutaa.

 

 

suhteet oma-elama matkat
Kommentit (19)
  1. Ah, ihania kuvia! Toivottavasti teet matkapostauksen, jossa olisi lisää kuvia ja muutenkin tarinaa Costa Ricasta. 🙂

    1. Kyllä varmastikin teen, oli sen verran kiva ja varmaan suomalaisittain vähän eksoottisempikin paikka 🙂

  2. Oijoi, näyttää hyvältä lomalta!

    1. Eikä vaan näytä vaan se myös oli!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *