Inspiraatioseinä

Onnenpäivä

Sunnuntaina, hyvin ansaittuna lepopäivänä, keksin vihdoinkin jotain käyttöä kaikille niille inspiraatiokuville ja viisaille sanoille, joita olen viime kuukausien aikana lehdistä ja mainoksista saksinut talteen. Niin syntyi työhuoneeni seinälle mustasta langasta, pienistä pyykkipojista ja lehtileikkeistä inspiraatioseinä.


Ja kas näin. Yli kaksi vuotta tyhjänä ammottanut seinä on vihdoin saanut merkityksellistä sisältöä, joka kaiken lisäksi on helppo päivittää ajankohtaan sopivaksi. Jos lehtileikkeessä pullisteleva nainen alkaa kyllästyttämään, voi sen vaihtaa helposti toiseen. Tai jos koko liikunta kärsii inflaation, voin aina vaihtaa seinälle inspiraatiokuvia työtäni silmällä pitäen, taittomalleja, väriyhdistelmiä, typografiaa ja sen sellaista. Ja sitten, kun koittaa grillikausi ja dieetti on ohi, voi seinän täyttää mitä herkullisimmilla ruokakuvilla, resepteillä ja drinkkiohjeilla. Helppoa, halpaa ja persoonallista!

 

ps. Kyllä, työhuoneeni seinät ovat oikeasti vaaleanpunaiset. Ja kyllä, pitkällisen harkinnan jälkeen taidan jopa tykätä niistä.

Kommentit

sinisiipi
Seikkailu Aasiassa

Ihana! Teki mieli alkaa tehdä itsellekin tuollaista, mutta toistaiseksi taidan pitää motivaatiota yllä lukemalla kaikkia hienoja treenaukseen liittyviä blogeja, tämä tietysti yhtenä lempparina mukaanlukien :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Minä tässä rupesin suunnittelemaan samanlaista hässäkkää keittiön seinällekin. Sinne voisi laittaa niitä ruokakuvia ja -ohjeita jajajajaja.... 

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Aargh, mulla iskee noista sporttikuvista aina hirvee kolmenkympin kriisi (paniikki), kun niissä on aina niin nuoria ihmisiä. Että en ehdi millään hyvään kuntoon kun oon jo näin vanha, ihan turha edes yrittää...

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, mä en edes ajatellut minkä ikäisiä nuo naiset on kuvissa! Täällä on muuten se hauska puoli urheiluliikkeiden ja sporttivaatteiden markkinointimatskuissa, että käyttävät malleina selvästi yli 30-vuotiaita naisia, vaikka nyt noi Lorna Janen tytöt näyttää kyllä seinälläni olevan selvästi kahdenkympin puolella. Mutta Suomessahan käytetään urheiluliikkeiden mainonnassa pääosin sellaisia parikymppisiä malleja.

.Tiia

Tosi kiva idea! Ensi hätään voisin ehkäpä toteuttaa tämän meidänkin työhuoneessa, jossain vaiheessa sinne olisi tosin tarkoitus maalata magneettimaalilla pieni "ilmoitustaulu", johon saisi kiinnitettyä niin inspiraatiokuvia kuin tärkeitä lippulappusiakin :).

Kommentoi