Kehaise kaveria -kampanja

Onnenpäivä
Tässä blogeja lueskellessa tulee usein kiinnittäneeksi huomiota tekstin lisäksi blogin kuvitukseen, erityisesti jos kuvassa sattuu olemaan bloggaaja itse. Vaikka bloggauksen sanoma löytyykin yleensä tekstistä eikä kuvankaan tarkoitus ole korostaa bloggaajan ulkonäköä, pysähdyn usein hetkeksi ihastelemaan sitä, miltä bloggaaja kuvassa näyttää. Niin monta kertaa on mieleni tehnyt kehua bloggaajan kaunista tukkaa tai kivaa rusketusta, mutta olen sitten jättänyt kehumatta, koska on tuntunut jokseenkin typerältä kommentoida bloggaajan vispiläkäden kivasti erottuvia lihaksia jutussa, joka käsittelee kananmunanvalkuaisten oikeaoppista vatkaamista.

Ja niin se käy. Malliesimerkki tilanteesta, jossa kehu jää antamatta, koska aika, tilanne tai paikka tuntuu väärältä. Bloggaaja ei ehkä koskaan saa tietää, että hänellä on jonkun mielestä tosi kivat käsivarret. Tämän vuoksi haluan potkaista liikkeelle pienen kampanjan, jossa voimme antaa bloggaajille kaikki ne kehut, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet kommenttiboxiin kirjoittamatta. Ja tällä kertaa kehutaan puhtaasti ulkoisia piirteitä. Vaikka sisäinen kauneus onkin kovasti arvostettua ja on aina yhtä mukavaa, kun joku kehaisee matikkapäätä tai kykyä nuolaista omaa kyynärpäätä, niin kyllä niitä ulkoisia avujakin saa kehua ihan samalla tavalla.

No niin, aloitetaanpa.

 

Heidän kohdalla olen itse pysähtynyt ja huokaissut ihastuksesta: 

Kristaliina - Puutalobaby
Jos sanakirjassa olisi ulkonäkömääritelmä sanalle "ilo", siellä olisi taatusti Kristaliinan kasvokuva. Lisäksi Kristaliinalla on poikkeuksellisen söpöt hampaat. Oikeasti.

Ninoh - Surfing Maya & Girl From The North Country
En kestä. Ninohin Meksikon auringossa syntynyt rusketus on vaan niin kaunis. Ja oikeastaan koko tyttö on. Hieman eksoottinen ulkonäkö ja tummat silmät saa tämän naisen huokaisemaan ihastuksesta.

Madde - L.A. Madde
Ne hiukset! En tiedä mistä Madde on hiuksensa saanut, mutta tästä maailmasta ne eivät ainakaan ole. Kuinka voikin olla niin kaunis, runsas, pitkä ja aina oikeaan suuntaan kihartunut tukka?

Monna - Monna treenaa
Monnan reidet nyt vaan on ihan superit. Ja pers...anteeksi, pakarat, ovat erittäin hyvin muotoutuneet nekin. En nyt lähde kuvailemaan niiden muotoja tämän tarkemmin, menkää katsomaan ja ihastumaan itse!

Saara S. - Saara Sarvas / Elämäni Kunnossa
Klikatkaapa huviksenne Saaran jompaan kumpaan blogiin ja kurkatkaa niitä juttuja siinä nenän alla. Ne huulet! Ihmiset kuulkaa maksaa hirmuisia summia tuollaisista pusuttimista tässä maassa, eikä ihme!

 

Noin. Tämä riittäkööt tällä kertaa, että teille muillekin jää jotain. Nyt on oikea aika ja oikea paikka. Uhraa pätkä blogitilastasi ja kehaise kaveria (ja vinkkaa linkki tänne, niin pysyn mukana)! Ja jos seikkailet blogimaailmassa ihan vain lukijan roolissa, niin jätä kehu bloggaajan kommenttiboxiin ja liitä mukaan vaikkapa linkki tänne, niin bloggaaja tietää mistä on kyse.

 

Kivoja kehumisia ja mukavaa viikonloppua!

 

 

Kommentit

Tiikerililja

Aivan ihana kampanja-idea! Koskaan ei kuule/sano kehuja tarpeeksi :) Tuumasta toimeen, sinulla on aivan ihanat, iloiset silmät :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Eikä niin pientä aihetta olekaan, etteikö sitä kannattaisi sanoa :)

Niin ja kiitos paljon <3

Luru
Changes

Hei, ihan huippu idea! Tällaisen kehaisupostauksen toteutan kyllä pikimmiten! Ja hei, mä ihan kyllä ihailen sun voimakasta, ihanan lihaksikasta kroppaa joka on kaikkea muuta kuin oma toimistopullamössöpyllyni.

Kävin eilen "Suomimies seikkailee"-tapahtumassa (sinne sai siis ujuttauduttua naisenakin) testaamassa oman kuntoni ja itku pääsi (onneksi kuitenkin vasta auton suojissa) kun sain lopuksi käteeni paperin, jonka alareuna kertoi kuntoni tason olevan huolestuttava. Kiloja liikaa lähes seitsemän, rasvakiloja liikaa yhdeksän ja lihasmassaa puuttuu reilut kaksi kiloa - siis ihanteesta. Ainoat rastit mistä sain edes jotain positiivista oli kehon tasapainoisuus, kestävyyskunto (kiitos satunnaisen lenkkeilyn) ja painoindeksi, joka sentään on normaali. Ei ihme, että olen tässä tuntenut viime aikoina itseni sekä vanhaksi että väsyneeksi - sellainenhan tää kroppa nyt tässä jamassa onkin.

Tänään aion marssia salille, ostan kortin ja pistän lihan liikkumaan. Ja lihasmassaa kasvattaessa väikyt taatusti mielessäni esikuvanani. <3

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hei kääk, tulee suorituspaineita tämmöisestä idolina olosta! Aloittele sitten rauhassa, ettei innostus kuole ja muista, että liikkumisen tulee olla kivaa!

Musta tuntuu, että noissa testeissä tarjoillaan aika helposti naisille synkkiä lukuja, meillä kun tuota rasvaa tuppaa kertymään miehiä helpommin. Mutta hei, katse eteen ja positiivista ajattelua, jokainen päivä vie hiljaa oikeaan suuntaan sen jälkeen, kun ensimmäinen askel on otettu :)

Onnea ja iloa matkaan!

Luru
Changes

Joo, ei huolta hullusta aloittamisesta - tiedot ja taidot on sentään entisestä urheilullise(mma)sta elämästä hallussa, ovat vain pirut olleet käyttämättä jo hyvän aikaa :D KIITOS tsempistä!

ninoh

Oho tässähän meni sanattomaksi kiitos kaunis <3 sinussa ihailen ulkonäössä koko pakettia ja sellaista tasapainoa ja iloisuutta mitä huokuu sinusta kaiken kautta:)

Tuli tarpeeseen tämä piristävä juttu aamuun..mies kiukutteli,koira pissas parvekkeelle ja kahvimuki kaatu vain kaksi kertaa meikkien päälle :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, hyvä jos piristi, se oli tarkoituskin :) kauanko muuten olet Suomessa? Niin ja kiitos <3

ninoh

Elokuun loppuun nautitaan suomen suvea,kyllä on kelvannutkin ihan mahtavia kelejä ollut jo toukokuussa. Ihanaa lenkkeillä ja ulkoilla  kun ei ole 40 astetta kuuma, vaan sopivat parikymmentä. meinaatko itse saapua kesälomaileen Suomeen tämä vuonna?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Juu, tulen itse Suomeen elokuun alussa ja viivyn 5 viikkoa :) kivaa!

No nimenomaan meni sanattomaksi!! SUPER iso kiitos!! <3

Olet itse niin upea nainen, että tällainen komplimentti juuri sinulta tuntuu iha mielettömän hyvältä! KIITOS!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Olet kehusi ansainnut :) Lippu korkealle ja jatka samaan malliin, mutta muista antaa itsellesi armoakin välillä :)  ihanaa alkavaa kesää!

Tiina Katariina (Ei varmistettu)

tosi kiva kamppis! kehaisenpa tässä nyt sitten itte sinivaaraa että on kyllä ihailtavan lihaksikas kroppa ja kaunis hymy ja muutenkin nätti ku mikä! mutta onkos tua ihime kun on pohojalaane &lt;3 ;)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

No Pohojjois-Pohojammaalta tullee kommeita naisia! Kiitos kovasti <3 käyhän kehaisemassa muitakin ;)

Hilli (Ei varmistettu)

Mun on pakko kyllä kehua sun kertakaikkiaan täydellistä kroppaa! Uskomattomat lihakset, muttei silti yliampuvaa bodari-lookia. Ja ihanan iloinen hymy! :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Heii... Ei saa sanoa täydellinen! Jos se olisi täydellinen niin mitä tässä enää tekisi :) Kiitos kuitenkin paljon! Tulee paineita pysyä kondiksessa jatkossakin...

JonnaH. (Ei varmistettu)

Tässä omat kehuni:

http://keyword-love.blogspot.fi/2013/05/kehaise-kaveria-kampanja.html

Uusimmassa Kauneudessa ja Terveydessä oli juttua kolmesta Kalifornialaisnaisesta, joista yksi asui Orange Countyssa. Arvaa kuka minulle tuli heti mieleen juttu lukiessa? =)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Oo. Ketä ne oli? En nimittäin ollut ainakaan minä :)

JonnaH. (Ei varmistettu)

Orange Countyssa asuskeli Kelli Hurtzig 30, graafinen suunnittelija ja luova johtaja, Beverly Hillsissä Sinclair Chase 43, taiteilija ja bloggaaja, sekä Tree Franklyn 42, elokuvatuottaja -ja käsikirjoittaja. :D

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihi mä oon aivan mykistynyt - söpöt hampaat? :) Hihihi kiitos!

Mä ehdottomasti haluan myös vastakehua sinua: jos tarvittaisiin kuvituksia aiheelle "terve, hyvinvoiva ihminen", minä puolestaan kuvittelisin sinun kuvasi siihen.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kiitos :) Harmi, että flunssa yrittää kaataa taas, joten se siitä terveestä ja hyvinvoivasta... :/

_Elena_

Käynpäs minäkin keihaisemassa, sillä olet antanut minulle viime kuukausina niin paljon aihetta hymyyn ja kepeään pohdiskeluun. Eli: sinulla on mielestäni todella klassisen kaunis kasvojen malli, jota kaiholla kadehdin.

Uskallan väittää, että osaksi sinun treeni-inspiraatiollasi olen löytänyt saliharrastuksen (joka ei oikein ikinä ole ollut oma juttu), ja jäänyt auttamatta koukkuun. Siitä tulikin pieni toive mieleen: Olisiko mahdollista, että jakaisit joku kerta tyypillisen saliharjoituksesi liikkeineen/toistoineen/painoineen kaikkineen, siitä voisi saada mukavan sykäyksen, vaikka ei itse ihan samalla tahdilla riuhtoisikaan. =) Harjoitusvideoistasi ainakin on ollut paljon iloa ja hyötyä!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Minäpä koitan tehdä sellaisen treenikoosteen, kunhan nyt vaan tervehtyisin vihdoin. Omat treeninihän kyllä vaihtelevat joka kerta, kun aina on vähän eri liikkeitä mukana.

Kiitos kovasti kehusta!

Janey (Ei varmistettu)

Tälläisiin kamppiksiin osallistuu enemmän kuin mielellään. Minun versioni löydät täältä:
http://mapetitevieblog.blogspot.fi/2013/05/kehaise-kaveria-kampanja.html

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Jee, tosi kivaa kun lähdit mukaan!

Lunge lady (Ei varmistettu)
A. Sinivaara
Onnenpäivä

Huisia! :)

Toimitus
Toimitus

Mahtava kampanja! Lilyn toimitus lanseerasi myös omansa täällä. Kehuja ei koskaan voi olla liikaa :)

Soni (Ei varmistettu)

Minä nyt sitten lukijan asemassa toteutan tätä kehaisemalla sinua. Löysin blogiisi jo hyvän aikaa sitten, mutta kateus iski: olet niin mielettömässä kunnossa, asut ulkomailla, motskailet hurjan (ihanan) miehesi kanssa, huoh.. =) Mutta tulin vähän väliä kuitenkin kuikuilemaan kuulumisiasi ja nyt tajusin, että mitä tässä kadehtimaan, ainakaan sillä tavalla ikävässä mielessä. Edelleen olen kade sinulle, mutta tavoittelen hiljaksiin samoja asioita ja taidankin pitää blogiasi inspiraation lähteenä.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, lähetin miehelle terveiset, että kehaistiin hurjan ihanaksi :D

Toivottavasti blogi ei sentään ärsyttänyt, ei ole tarkoitus mitään kateutta täällä herätellä ihmisissä vaan kertoilla vaan minkälaista elämä on. Eikä tämä lopulta niin paljon kummallisempaa ole täällä kuin Suomessakaan, arki se tulee vastaan joka paikassa.

Kiitos kehuista ja aurinkoista viikonloppua!

Soni (Ei varmistettu)

Ei TODELLAKAAN ole kyse ärsytyksestä eikä nimenomaan teidän elämän kadehtimisesta. Enemmänkin olen huokaillut teidän uskallukselle, itsekin kun haaveilen ulkomailla asumisesta. Sekin olisi mukava toteuttaa kumppanin kanssa, mutta työasiat eivät aina mene ihan niin putkeen, että se onnistuisi molemmilta. =/ Siinä mielessä olette onnekkaita.

Mutta kuten sanottu, blogisi innostaa tavoittelemaan unelmia. =)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Parempi vähän myöhässä kuin ei ollenkaan! Kiva kun jatkoit!

Mindeka
Ma-material Girl

Nyt tein sen postauksen itsekin:

http://www.lily.fi/blogit/ma-material-girl/kehun-kaveria

 

Ja lainasin ihan surutta kuvaasi -Vai oliko se tarkoituskin? :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kivaa! Ja juu, kuva on vapaasti käytettävissä!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kampanjasi toi minulle huippu hyvän mielen, jatkoin sitä itsekin! :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Jee! Kivat kehut! Ja kiitos <3

A. Sinivaara
Onnenpäivä

:) Et uskokaan kauanko niitä mun hampaita on yritetty oikoa... Nyt ne on melko suorassa, mutta mun erikoisuus on valtavat etuhampaat joilla voi aloittaa reikäleivän syömisen keskeltä ;)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Multa iteltäni on poistettu neljä rautahammasta, ja mulla oli ala- ja yläasteella suu niin täynnä rautaa että pää painoi tonnin :D Että I feel your pain!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Se tunne, kun tajuat syödessäsi nielaisseen hammasraudoissa kiinni olleen kuminauhan.

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Se trauma, kun näytät tältä joka ilta:

No ei mulla ollu laseja..

Luru
Changes

Vihdoinkin sain aikaiseksi osallistua!

http://www.lily.fi/blogit/lurun/kehujen-arvoisia-kavereita

:)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Oih, tuli hyvä mieli tyttöjen puolesta! :)

Kommentoi