Kolme suosikkimiestäni

Onnenpäivä

Aloitetaanpa kevyesti näin Onnenpäivän ja koko Lilyn ensimmäisenä kuolleista heräämispäivänä. Minulla on nimittäin tänään aivan erityinen syy esitellä teille kolme miestä, jotka saavat sukat pyörimään jaloissani.

D. Johnson, painija & näyttelijä

 

V. Diesel, näyttelijä

 

 

H. Sinivaara, insinööri & aviomies

 

Asiahan on niin, että näiden poikain kanssa me aina silloin tällöin käymme kolmestaan, joskus jopa neljästään, elokuvissa. Kahden ensimmäisen herran, D. Johnsonin ja V. Dieselin kanssa olemme tunteneet jo hieman pidempään, mutta tänään tuli kuluneeksi tasan kahdeksan vuotta siitä, kun suosikkimiesteni lista piteni 190 senttimetrillä H. Sinivaaran viedessä jalat lopullisesti altani. On varmaan turha väittää, etteikö jakauksella olisi ollut asian kanssa jotain tekemistä.

 

Kommentit

Onnea vuosipäivänä! Olen pitkäaikainen lukija mutten ole tainnut montaa kertaa kommentoida aikaisemmin. Nyt piti kun tajusin että miehelläni ja mulla on melkein sama vuosipäivä teidän kanssa - kahdeksan vuotta tulee täälläkin täyteen mutta neljän päivän päästä.

Niin ja sinä ja minä ollaan yhden kirjaimen heitolla etunimikaimoja ja siippa on täälläkin insinööri. Ja kalju. :D

Amanda - Kullan Koto (Ei varmistettu)

=) Onnea teillekin! Me juhlittiin kuutta yhteistä vuotta sunnuntaina. ;) Taitaa olla, että meillä kaikilla on ollut hieman kevättä rinnassa, tuollon aikoinaan.

http://kullankoto.blogspot.fi/2013/05/restaurant-albatros-ekenas.html

Mintun oma sivu

Meilläpä onkin samanlainen miesmaku! Mä olen kyllä katsellutkin, että sulla on aika komea mies, mutta näköjään maku on yhtenevä myös laajemmin. :)

Minä itsehän luonnollisesti seurustelen kestävyysurheilevan, tukkapäisen kynäniskan kanssa. Onneksi hän sentään osaa arvostaa V. Dieselin elokuvia. Sisäinen kauneus ratkaisee, vai miten se meni. :P

Mutta onnea teille vuosipäivänä!

wasp (Ei varmistettu)

jesss : ))) olet miestyylisi löytänyt, ei huono, ei ollenkaan : )

Nina Enroth

Myöhästyneet onnittelut! Varmaan se sun naapurustovokottelijapoika ei istu tähän samaan lookkiin, kun ei saanut niin ilahtunutta vastaanottoa? :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

No joo ei ihan... :-D

Hikinen.. (Ei varmistettu)

Aaauuuuu, not bad at all.....................

Silkkitassu

Onnea! V.Diesel on kyllä ehdottomasti myös omalla listallani. Se ääni... ja kuka voi vastustaa kaljua... ^_^ Toisena suosikkina Statham.

Mahdoton Nainen

Hassua, juuri eilen tuli puheeksi Potentiaalisen Miehen™ kanssa ketkä (jenkki)näyttelijät kumpikin kokee viehättäväksi, ja keskustelu lähti kun hän kysyi minulta onko Vin Diesel mielestäni kuuma (Fast and the Furious osa mikälien mainos tuli juuri telkkarista). Oma vastaukseni oli jotain ei:n ja irvistyksen väliltä :D Meillä on siis juurikin vastakkainen miesmaku, mutta eikös ole ihanaa miten paljon maailmaan mahtuu ihania, erilaisia miehiä ja naisia jotka heistä tykkäävät!

i am kitty i
i am kitty i

M.O.T.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.