Kolme suosikkimiestäni

Aloitetaanpa kevyesti näin Onnenpäivän ja koko Lilyn ensimmäisenä kuolleista heräämispäivänä. Minulla on nimittäin tänään aivan erityinen syy esitellä teille kolme miestä, jotka saavat sukat pyörimään jaloissani.

d.jpg

D. Johnson, painija & näyttelijä

 

v.jpg

V. Diesel, näyttelijä

 

 

h.jpg

H. Sinivaara, insinööri & aviomies

 

Asiahan on niin, että näiden poikain kanssa me aina silloin tällöin käymme kolmestaan, joskus jopa neljästään, elokuvissa. Kahden ensimmäisen herran, D. Johnsonin ja V. Dieselin kanssa olemme tunteneet jo hieman pidempään, mutta tänään tuli kuluneeksi tasan kahdeksan vuotta siitä, kun suosikkimiesteni lista piteni 190 senttimetrillä H. Sinivaaran viedessä jalat lopullisesti altani. On varmaan turha väittää, etteikö jakauksella olisi ollut asian kanssa jotain tekemistä.

 

Kommentit (12)
  1. Hassua, juuri eilen tuli puheeksi Potentiaalisen Miehen™ kanssa ketkä (jenkki)näyttelijät kumpikin kokee viehättäväksi, ja keskustelu lähti kun hän kysyi minulta onko Vin Diesel mielestäni kuuma (Fast and the Furious osa mikälien mainos tuli juuri telkkarista). Oma vastaukseni oli jotain ei:n ja irvistyksen väliltä 😀 Meillä on siis juurikin vastakkainen miesmaku, mutta eikös ole ihanaa miten paljon maailmaan mahtuu ihania, erilaisia miehiä ja naisia jotka heistä tykkäävät!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *