Mallin ylipainoinen poikaystävä lomaili Miamissa

Onnenpäivä

Eli voihan Iltasanomat ja sen laatuotsikointi. Tällä kertaa Iltasanomat kertoi huippumalli Mila Krasnoiarovan lomailusta Miamissa otsikolla "Todella laiha malli lomaili Miamissa". Okei, onhan tyttö kovasti hoikka (en tykkää sanasta laiha), mutta oliko tuo nyt todella uutisoinnin arvoinen asia? Sitä paitsi enemmän jutun kuvituksessa huomioni kiinnittyi Milan röllövatsaiseen poikaystävään. Miksei siitä mainittu mitään? Ja miksi alipainoisuudesta syntyy aina suurempi haloo kuin ylipainoisuudesta?

Kiitos Iltasanomat tästäkin laatujutusta

 

Kommentit

tiiti
ite puin

Musta nää ton tyyliset otsikot on ylipäätäänkin hauskoja. Aina, kun halutaan tehdä "raflaava" otsikko jostakin puolijulkkiksesta, jota kukaan lehden lukija ei tunnista nimeltä, keksitään joku tuollainen harhaanjohtava kuvaus "rintava fitness-tähti", "supertimmi superäiti" tai "rupsahtanut elokuvastara" tms. Yökh.

AuriElina
Hopeareunus

Onhan se ny vähintään epäkohteliasta. Muistan ku olin semmoinen "tuulennussima pulkannaru pakkasessa" (ja mitä muita kauniita nimityksiä tuosta hoikkuudesta käytetään) voin hyvin ja liikuin PALJON, käytännössä kulutin kaiken minkä söin. Olin toki ulkonäköni vuoksi koulukiusattu, mutta syvimmälle mieleen jäivät ne AIKUISET IHMISET, jotka olivat aina tuputtamassa ruokaa ja suorastaan kauhistelemassa "laihuuttani". 

Elämäntapojen heikkolaatuisuuden ja kolmenkympin aineenvaihdunnan hidastumisen jälkeen kiloja on noista ajoista kertynyt lähes parikymmentä lisää. Kymmenen oli vielä ok, vähän naisellisuutta aiempaan poikatyttömeininkiin. Toiset kymmenen vähempi ok... Ei auta, kuin havahtua ja tiukka ote niskasta, ruokavalio kondikseen ja jonkinmoista kokonaisvaltaista liikuntaa lisää.
KUKAAN ei ole sanallakaan maininnut näistä lisäkiloista, vaikka varmasti moni on asian huomannut. ..

mutta nyt kun parissa viikossa on turhat nesteet hävinneet ja sen myötä vaakakin näyttää -4kg, ollaan huomauttelemassa jo kasvojen kaventumisesta. "Oho, ootpas sä laihtunu!" Onko se sitten sitä kohteliaisuutta? 

tsibu (Ei varmistettu)

Mielestäni tässä kyseisessä kuvassa laihuus kiinnittää enemmän huomiota kuin lihavuus, koska kuvan nainen on lähempänä sairaalloista alipainoa kuin mies sairaalloista ylipainoa. Vaikka tuo mies selvästi onkin pulska, oikeastaan hän näyttää muualta kuin vatsan seudulta olevan melko normaaleissa mitoissa, ja on todennäköisesti vain lievästi ylipainoinen.

Nykyajan kauneusihanne on niin lähellä alipainon rajaa muutenkin, että erityisesti paljon esillä olevilla, kuten malleilla ja näyttelijöillä on isompi paine olla niissä ihailluissa mitoissa. Laihuudessa mennään sitten helposti sairaalloisen laihuuden puolelle.

Itsekin koen olevani pulskistunut kovasti, kun olen noin puolen vuoden ajan sisään saanut kuutisen kiloa lisää painoa. Laskin kuitenkin painoindeksitaulukosta, että saisin lihoa vielä kymmenisen kiloa lisää, ennen kuin painoni ylittäisi normaalipainon rajan edes lievän ylipainon puolelle. Muistutan itseäni, että olen edelleen hoikka, ennen vain keikuin siellä alipainon rajalla. Kauneusihanteet taitavat yleisestikin ottaen merkitä tässä ihmisten lihavuus-laihuus-luokittelussa enemmän kuin terveys.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minustakin enemmän huomiota kiinnittää naisen alipaino, kuin miehen ylipaino. En osaa yhtään sanoa, mitkä ns. viralliset painoindeksit kummallakin on, että kumpi on lähempänä normaalia tervettä painoa. Mutta minusta tuo mies näyttää silti jotenkin normaalimmalta, nainen sen sijaan näyttää sairaalta. Eniten huomiota kiinnitti kuitenkin, että laihalla mallilla ylipäätään on tukeva poikaystävä..! Tämä ei taida kovin yleinen ilmiö olla.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Veikkasin, että jos poikaystävältä otetaan kymmenen kiloa pois ja siirretään se tytölle, näyttää kumpikin melko normaalilta :D Mutta en sitten tiedä, jotenkin vain tuntuu pöllöltä uutisointi todella laihasta mallista, kun kaikkihan ne vaateripustimina toimivat tytöt ovat tosi hoikkia. Eikä tämä Mila ole kuitenkaan edes pahimmasta päästä.

Kommentoi