Mallin ylipainoinen poikaystävä lomaili Miamissa

Eli voihan Iltasanomat ja sen laatuotsikointi. Tällä kertaa Iltasanomat kertoi huippumalli Mila Krasnoiarovan lomailusta Miamissa otsikolla ”Todella laiha malli lomaili Miamissa”. Okei, onhan tyttö kovasti hoikka (en tykkää sanasta laiha), mutta oliko tuo nyt todella uutisoinnin arvoinen asia? Sitä paitsi enemmän jutun kuvituksessa huomioni kiinnittyi Milan röllövatsaiseen poikaystävään. Miksei siitä mainittu mitään? Ja miksi alipainoisuudesta syntyy aina suurempi haloo kuin ylipainoisuudesta?

iltis.jpgKiitos Iltasanomat tästäkin laatujutusta

 

Kommentit (5)
  1. Veikkasin, että jos poikaystävältä otetaan kymmenen kiloa pois ja siirretään se tytölle, näyttää kumpikin melko normaalilta 😀 Mutta en sitten tiedä, jotenkin vain tuntuu pöllöltä uutisointi todella laihasta mallista, kun kaikkihan ne vaateripustimina toimivat tytöt ovat tosi hoikkia. Eikä tämä Mila ole kuitenkaan edes pahimmasta päästä.

  2. Minustakin enemmän huomiota kiinnittää naisen alipaino, kuin miehen ylipaino. En osaa yhtään sanoa, mitkä ns. viralliset painoindeksit kummallakin on, että kumpi on lähempänä normaalia tervettä painoa. Mutta minusta tuo mies näyttää silti jotenkin normaalimmalta, nainen sen sijaan näyttää sairaalta. Eniten huomiota kiinnitti kuitenkin, että laihalla mallilla ylipäätään on tukeva poikaystävä..! Tämä ei taida kovin yleinen ilmiö olla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *