Matkalla Suomessa: Kuusiston linnanraunioilla

Nyt kun olen Suomessa turistin roolissa, on hyvää aikaa kierrellä katselemassa ennen näkemättä jääneitä nähtävyyksiä. Onkin hassua, että vasta nyt kävin ensimmäistä kertaa Kuusiston linnanraunioilla, vaikka olen aikoinani asunut aivan lähistöllä ja muutoinkin vieraillut Kaarinassa pienestä pitäen. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiköhän linna ollut nyt aivan yhtä raunioina, kuin se olisi ollut jo parikymmentä vuotta aikaisemmin.

kuusistonlinna7.jpg

Mikään kovin valtaisa rakennelma ei Kuusiston piispanlinna ole ollut, mutta sen rauniot ovat silti varsin viehättävä nähtävyys kesäisessä Suomessa. Kuusiston linnasta voi lukea lisää täältä. Jos liikutte Varsinais-Suomen alueella, niin kannattaa käydä kurkkaamassa! Itselleni tuli heti mieleen, että rauniot voisivat kauniina kesäpäivänä toimia persoonallisena miljöönä vaikkapa hääkuvauksille. Meidän poppoo ainakin räpsi kuvia toinen toisistaan milloin missäkin muurinraossa.

kuusistonlinna4.jpg

 

kuusistonlinna3.jpg

 

kuusistonlinna1.jpg

 

kuusistonlinna2.jpg

 

kuusistonlinna6.jpg

 

kuusistonlinna5.jpg

 

kuusistonlinna8.jpg

Kuusiston linnan jäänteet löytyvät osoitteesta:
Linnanrauniontie 634, Kaarina

(perille johtava hiekkatie tuntuu kestävän ikuisuuden ja välillä on uskokin loppua, mutta siellä se on, tien päässä)

 

 

Kommentit (1)
  1. Kauniilta näyttää nainen ja rauniot!jälkimmäisestä en oo koskaan kuullutkaan,vielä joskus mulla on se eka kesäloma Suomessa kun sivistän itseeni maakunta matkailulla…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *