Melkein täydellinen lenkkeilypaikka

Onnenpäivä

Hetken aikaa harkitsin, lisätäkö sana "melkein" otsikkoon vai ei. Päädyin kuitenkin verottamaan täydellisyys-pisteitä pitkähköstä välimatkasta, sillä kohteeseen kestää ajella kotipihasta n. 45 minuuttia (ellei juutu ruuhkaan tai aja matkalla harhaan...grrh). Näin ollen Huntington Beachista tuli melkein täydellinen lenkkeilypaikka.

Olen toki käynyt Huntington Beachilla ennenkin, mutta vasta eilen oikein kunnolla ja ajan kanssa, kun sovimme Madden kanssa tapaavamme rannalla koirien ulkoiluttamisen merkeissä (koirien hoitaminen paikalle jäi Madden vastuulle). Nautimme aurinkoisesta maanantai-päivästä kävelemällä rannan tuntumassa kulkevaa pyöräily-/kävelytietä pitkin ja koirat kävivät temmeltämässä rannalla niille varatulla alueella.

Vaikka olenkin vielä toipilas kiukuttelevine nilkkoineni ja sairastelusta toipuvine keuhkoineni, tajusin välittömästi tuon rannassa kulkevan reitin olevan täydellinen paikka pitkille juoksulenkeille. Reitti on n. 21 km pitkä per suunta ilman häiritseviä liikennevaloja ja maasto on pääosin tasaista. Tasamaasto onkin jotain sellaista, jota ei ihan kotikonnuiltamme vuoren kupeesta löydy. Vaikka vuoren rinteillä mäkisessä maastossa juokseminen onkin mukavaa puuhaa, on temmon vaihtelu pitkillä juoksuilla huomattavasti helpompaa tasaisessa maastossa. Tämän lisäksi, kun meillä sisämaassa ei lämpötila kohta enää putoa päivisin alle kolmenkymmenen, puhaltaa rannalla viilentävä merituuli.

Periaatteessa vastustan sitä, että joutuisin ensin autoilemaan päästäkseni juoksemaan, mutta noiden maisemien vuoksi (lasketaanko muuten maisemiksi ilman paitaa lenkkeilevät miehet?) minä voisin ehkä taipua niinä päivinä, kun vuorossa on tuntia pidempi juoksulenkki. Mutta siihen nyt on vielä aikaa. Äh, voi kun jalkojen kuntoutussuunnitelma purisi nopeasti ja pääsisin vihdoinkin tositoimiin.

 

Osasta kuvista kaunis kiitos Maddelle.

 

 

Kommentit

tiiti
ite puin

Haha, mä olin ihan puolivarma, että tuo otsikon sana "melkein" olisi tullut siitä, että olisit törmännyt tuollakin siihen sun taannoiseen lenkkistalkeripoikaseen :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

:D Jos niin olisi käynyt, niin muuttaisin varmaan maasta - tai ainakin osavaltiosta. Ei ole muuten näkynyt sitä kaiffaria nyt hetkeen, vaikka enpä kyllä ole paljon kotikulmilla liikkunutkaan viime aikoina. Ehkä se on löytänyt jo jonkun toisen cougarin.

Dweia (Ei varmistettu)

Heissan,

asiasta sadanteen, is it just me vai miksi Onnenpäivän RSS feed ei toimi? Onko sillä jotain tekemistä sen kanssa, että blogin osoite on http://www.lily.fi/teemat/onnenpaiva-0 eikä http://www.lily.fi/blogit/onnenpaiva? Käytän blogien seuraamiseen feedlyä ja kun tuo feed ei toimi, on oman muistin varassa käydä kurkkimassa uusia juttuja. Sanomattakin varmaan selvää, että muisti on toki hyvä, mutta pirun lyhyt:)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Argh. Ja kun kaikkien linkitysten piti Lilyn uudistumisen jälkeen toimia kuten ennenkin... Minä en tiedä mistä tuo johtuu. Ja tuo nykyinen osoitekin on ihan tyhmä :(

Dweia (Ei varmistettu)

Minäpä kyselen toimitukselta tai tekniseltä tuelta tai mitä näitä nyt onkaan:) Eiköhän sieltä joku tietäväinen löydy.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haa, koitan rustata tuon johonkin väliin, kiitti! :)

i am kitty i
i am kitty i

Aivan. Aina kun jengiltä kysytään luonnonsuojelusta ja kaikista muistakin ihanista asioista, jokseenkin kaikkia periaatteessa kiinnostaa ihan svidusti.

Mutta käytännössä 45 minuuttia on peanuts koska uimaranta ja puolialastomat miehet.

Miksi juuri sinun pitäisi olla parempi kuin naapurisi?

Ehkä siksi, että suostut ajattelemaan omaa napaasi pitemmälle. Suostut siihen ajatukseen, että tulevillakin sukupolvilla on jonkinlainen kosminen oikeus nähdä se sama svidun ranta ja puolialastomia miehiä - eikä kolmepäisiä sellaisia.

Haudataan päät hiekkaan. Huntington Beachilla luulisi hyvin onnistuvan...

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Niin. Aina voisi tehdä toisin. Mennä vaikka istuttamaan puita johonkin missä ei ole internetiä.

tiiti
ite puin

Anne "Miesten kolmipäistäjä" Sinivaara? Itse ottaisin kyllä tuollaisen lempinimen arkikäyttöön, ellen jopa viralliseksi toiseksi nimeksi :D

Taidanpa nyysiä joltain teiniltä mopon ja lähteä huristelemaan, ihan vaan, jos määkin onnistuisin saamaan aikaan jonkun nimikkomutaation.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Tuo titteli tulee kyllä seuraaviin käyntikortteihin, se on varma. Mairittelevaa sinänsä, kokemukseni mukaan kun miehillä on tupannut hajoamaan se ensimmäinenkin pää meikäläisen kanssa ennemmin tai myöhemmin.

Etköhän sä saa oman nimikko-teinimutanttininjakilpikonnaluomuksen aikaiseksi, kun lennät ensin tänne ja sitten ajellaan viikko huvipuistolaitteilla.

tiiti
ite puin

Joo! Ja juodaan pekonikaakaota, sillä nyt on pakko olla jotain geenimutatoivia vaikutuksia ympäristöönkin!

i am kitty i
i am kitty i

Emmeköhän me siinä onnistuta kun oikein kaikki yritämme. Yhteen hiileen puhaltamalla.

Tulen sitten jossain vaiheessa esittämään sinulle oman yksilöllisen tittelin kun siihen on paremmin aikaa. En ehdi millään saastuttamaan tarpeeksi blogosfäärissä. :)

Parkchemist (Ei varmistettu)

Kyllahan nuo sun jutut alkaa lahentelemaan jo tajunnansaastetta pahimmasta paasta, ei nayta olevan ensimmaistakaan filtteria millekaan partikkelille.

i am kitty i
i am kitty i

Thanks for the thumbs up!

i am kitty i
i am kitty i

It's a start, I guess.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.