Mitä saa kovalla treenillä aikaiseksi kuudessa viikossa?

Onnenpäivä

Kuutta dieettiviikkoa ja yhtä tuubillista itseruskettavaa myöhemmin, oli aika ottaa viralliset Prosuppsin muodonmuutos-kilpailun vaiheessa-kuvat. Kisa alkoi siis kuusi viikkoa sitten ja aikaa saada kroppa lopulliseen kuosiinsa, on vielä toiset kuusi viikkoa jäljellä. No, kurkataanpa mitä kuudessa viikossa on saatu aikaiseksi!

Todellisuudessahan olen ollut dieetillä jo huimat neljätoista viikkoa ja alkuperäinen suunnitelmani oli päättää dieettini tänään. Mutta koska tuo kilpailu ilmestyi ihan puskista kesken kaiken ja yllytyshulluna olin heti juonessa mukana, piteni omaksi iloksi aloitettu dieettini vielä kuudella lisäviikolla.

Olin siis jo hyvässä vauhdissa rasvanpolton kanssa kisaan lähtiessäni, mutta toisaalta olin myös jo karistanut ne ensimmäiset, näkyvimmät ja helpoimmat rasvat kropastani. Tämän takia jännitti kovasti, että saanko oikeasti tässä vaiheessa dieettiä kuudessa viikossa enää mitään näkyvää tulosta edes aikaiseksi.

En ollut katsellut juurikaan kuusi viikkoa sitten otettuja aloitus-kuviani (ihan tarkoituksella, kun en halunnut stressaantua) ja sen takia jännitin valtavasti tämän päivän kuvausta. Näkyyköhän kuvissa mitään eroa? Mitä jos ei? Jospa olenkin rehkinyt hulluna kuusi viikkoa saamatta mitään aikaiseksi, kun ei painoakaan ole pudonnut kuin pari kiloa. 

Ja nyt tärkeä vinkki kaikille laihduttajille, kuntokuurilaisille ja tuloksien tavoittelijoille! Ottakaa tai otattakaa niitä kuvia itsestänne! Vaikka miten inhottaisi ne aloitus- tai välivaihekuvat, niin ottakaa ne silti! Se on nimittäin ihmispää sellainen, ettei se enää muista tarkasti miltä näytti kuukausi sitten ja kun katsoo itseään joka päivä peiliin, on todella vaikeaa sanoa onko jossain kohti tapahtunut edistystä vai ei. Eli kamera, ja mielellään myös mittanauha, kauniiseen käteen nyt heti!

Oikealla kuusi viikkoa sitten otettu kuva, vasemmalla tämän päiväinen.

Asennot ei nyt ihan osunut yksiin, mutta näkeehän tuostakin eron.

Painoeroa on kuvien oton välillä n. 2 kg.


 

No, olihan niissä minun kuvissani eroa, oikeastaan omasta mielestäni aika huomattavakin (enkä puhu nyt vain rusketuksesta...). Olen siis hyvin, hyvin tyytyväinen saavutettuun kuntooni. Itse asiassa tämä nykykunto tuntuu juuri sellaiselta, johon voisin dieetin päätyttyä palautella itseni takaisin. En näytä liian laihalta, vaan sopusuhtaisen sporttiselta. Mutta eipä auta, pakko sulatella vielä vähän ennen kilpailun loppua.

Vissiin on jotain tullut tehtyäkin, kuin vain syötyä hyvin...Ja loppuun vielä Instagram-kollaasi kisaan lähteneistä kuvista 

Näihin estottoman itsekehuisiin kuviin ja tunnelmiin,

kivaa alkavaa viikkoa kaikille ja tsemppiä itse kunkin projekteihin!

 

 

Kommentit

Siis herran jestas, mikä ero! Kuvia katsellessa alan pelottavalla tavalla rakastua lihaksiin vs. hoikkavartalo. Kauneusihanteet meni uusiksi :) 

NoraP (Ei varmistettu)

Mieletön muutos! Käsivarsien ja vatsan lihakset erottuvat nyt huomattavasti paremmin.

Liv
Päiväuniaika

Voihan vitsi mikä muutos! Minä en niin (näkyvistä) lihaksista pidä, mutta kieltämättä sulla ne näyttää oikein hyvältä,- ja onhan sitä eroa tullut ihan hulluna (muutakin kuin rusketusta). 

Minä eilen just kuvailin peilin edessä itteäni ja meinas kyllä oksennus tulla. :D Onpahan jotain, minkä pariin palata, kun meinaa motivaatio loppua :) 

Mia-Elina

Okei, huh, joo, hyvältä näyttää! Varsinkin käsivarsissa jotenkin merkittävä ero, vaikkei ehkä itse koossa. :)  Helpottaa vähän itseäkin nähdä, että ehkä ei haittaa se, että tässä vaiheessa pyöristyy (toivottavasti tulee vaan oikeissa suhteissa lihasta ja rasvaa, maltilla) - saahan ne tiristettyä ja mitä sieltä alta voikaan paljastua!

Näyttää siltä, että vaikka rasvaa on tirissyt, on myös ehkä tapahtunut myös vähän lihaskasvuakin?  :)

Huikeessa kunnossa mimmi, jo! Näistä taas pikkasen saa tsemppiä omaankin treeniin, pitkäjänteisellä treenillä ja ruokavaliolla + päättäväisyydellä saa paljon aikaan: )

minä-tässä-hei
A modo mio

Vau! Tosi hyvältä näyttää! 

Kärttyri (Ei varmistettu)

Sun kuvissa on vielä se pointti, että on otettu melko tarkkaan samalla tavalla.

Ihan piruuttani nimittäin eilen kuvia ottaessani päätin viimeisen kuvan ottaa läheltä peiliä, yläviistosta. Siinäpä sitä hoikistui sekunneissa ihan oleellisesti (tämä siksi, että joillakin lähtö-kuva on otettu kauempaa ja vaiheessa-kuva yläviistosta).

Oikeastaan harmittaa, ettei lähtötilannekuvaa ole. Mutta alkuvaiheessa mennään kumminkin, joten eipä tuo nyt haitanne.

Harmi, että kisa alkoi sulla väärässä kohtaa dieettiä, koska nyt sun keho on hyvän näköinen, ja siihen olisi varmasti hyvä lopettaa. Joskus tuo loppuun viety laihduttaminen muuttaa vähän turhan paljon esim. poskia ym. Tsemppiä kuitenkin loppuun kuuteen viikkoon! Älä näännytä itseäsi kuitenkaan, vaikka kilpailuviettinen oletkin :)

phocahispida

Nyt ei tartte photoshoppailla enää vatsaa tai rusketusta! ;)

(Siihen aikaisempaan juttuusi viitaten siis.)

Illuusia S

Kovaa duunia, tasokasta tulosta! Kyllä hyvät lihakset näyttää naisellakin kauniilta. Selkäkuva mun suosikki!

Tyyne
Sukat makkaralla

Onnea jo nyt muodonmuutoksesta! Mahtavaa itsekuria! Tämä tsemppaa ihan varmasti muitakin- ainakin mua, vaikka eri tavoitteet onkin! :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Analysoidaan nyt vielä vähän itse... Takapuolessani ja reisissäni on vielä aika paljon pehmeyttä jäljellä (on toki vyötärölläkin vähän, en sitä sano) ja on ärsyttävää, että saadakseen ne hoidettua pois päiväjärjestyksestä, on pakko jatkaa dieettiä ja on väistämätöntä, että samalla sitten varisevat ne loputkin rasvat yläkropasta, josta ei todellakaan enää tarvitsisi.

Ja sitten tuosta kuvasta, toki uudessa kuvassa minulla on jalassani korkkarit, jotka tuovat paremmin jalan muotoja esille ja sillä tavalla ehkä vähän "vääristävät" lopputulosta verrattaen ensimmäiseen kuvaan, jossa olen paljainjaloin. Mutta silti, selityksistä huolimatta, on sitä kehitystä tapahtunut :)

WAUWAUWAU! Näytät ihan super hyvälle!! <3

Ameriikan Raitilla

Upeaa!! Todella ihailavaa!!! Voi kun voisin itsekin taas oll 120% punttisalihuumassa!! Ihan tunnen omissa lihaksissa asentosi kilpakuvissa.. pullistan omaa rintaa ja jannita selan, vatsan, kasien ja jalkojen lihaksia yrittaen nayttaa mahdollisimman ryhdikkaalta ja luonnolliselta.. harjoiteltua tuli paljon vaikken koskaan osallistunut kisoihin enka TAATUSTI (uskoisin) ollut samassa kunnossa kuin sina.. ainakin pienempi olin eika lihakset erottuneet noin hyvin!  Tosi mahtavaa!!!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Olet kyllä Ameriikan Raitilla niin oikeassa! Oli vatsalihakset, reidet, peppu, selkä ja joka paikka ihan hellänä kuvien oton jälkeen, kun olin niin kovassa jännityksessä koko ajan :D Ja aina piti ottaa vielä yksi kuva, kun unohdin jännittää reidet, tai olin unohtanut jännittää pakarat tai sen vatsan! Kamala, kun piti keskittyä pullistamaan jokaista lihasta yhtä aikaa ;) Ei ole muuten helppoa, kokeilkaa vaikka!

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan uskomatonta! Sun vartalo olis kyllä niiiiin mun unelmakroppani, ai että! Kun jonain päivänä jaksaisi treenata ja syödä kunnolla, että tohon kuntoon pääsisi itse. :D Ja pitää vielä sanoa (heteronaisena), etten ole hetkeen seksikkäämpää kroppaa nähnyt! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.