Naisvoimia ja hevosvoimia Las Vegasissa

Pakkasimme viime viikolla jälleen kerran kimpsut ja kampsut autoon ja ajelimme Nevadan puolelle Las Vegasiin pitkän viikonlopun viettoon. Tämän kertainen reissu oli siitä erilainen aikaisempiin verrattuna, että emme asuneetkaan keskustan hotelleissa vaan Las Vegasin lähiössä tuttavamme nurkissa. Koska minulla ei siis ollut käytössäni hotellin kuntosalia, pakkasin mukaani lenkkivarusteet ja ajattelin hoitaa kuntoiluni ulkoilmassa nyt kun autiomaan tuskastuttavan kuuma kesäkin on kääntynyt syksyksi. Aamureippailureitikseni kaavailin kartan mukaan lähistöllä kiemurtelevaa lenkkipolkua, joka pitäisi minut poissa kaduilta aiheuttamasta ylimääräistä hämminkiä. Niin, Vegasin kaduilla on ihan normaalia kulkea puolialastomana, mutta en halunnut ottaa sitä riskiä, että autot kolaroisivat kuskien jäädessä tuijottamaan juoksutrikoista naista.

Sen verran olen kuitenkin C.S.I. Las Vegasia katsonut, että kun tuttavani totesi, että suunnittelemani juoksureitti sadevesiviemärin reunaa pitkin halki epämääräisen lähiön kuulostaa melko huonolta idealta, päätin suosiolla jättää lähiölenkin Las Vegasin sivukujilla välistä. Pettymystäni lievittääkseen hän tyrkkäsi kouraani kausikorttinsa Las Vegasin reunalla olevaan Red Rock Canyonin luonnonpuistoon. Tuumasta toimeen, kolmenkympin suojakertoimet harteille, juotavaa mukaan ja miehen kanssa kohti punaisia kanjoneita!

canyon2.jpg

anne1.jpg

anne2.jpg

Vietimme Red Rock Canyonin poluilla samoillen melkein neljä tuntia. Osa reiteistä oli melko haastavaakin kuljettavaa; pomppimista kiveltä toiselle, rehellistä kiipeämistä nelinkontin, irtokiviä, jyrkkiä mäkiä ja kohtuullisen lämmin keli. Vaikken ottanut juoksuaskeleen juoksuaskelta, kävi taivaltaminen silti ihan treenistä ja parikin kertaa vesipullosta hörppiessä kävi mielessä, että olisihan se juomareppu ollut ihan hyvä olla mukana. Päivä oli kuitenkin onnistunut ja tuo hauska, vaihteleva maasto yhdistettynä upeisiin maisemiin pesi taatusti hotellin kuin hotellin kuntosalin mennen tullen.

canyon1.jpg

anne3.jpg

canyon3.jpg

canyon4.jpg

lasvegas.jpg

Viikonlopun toinen urheilunumero olikin sitten penkkiurheilua ja oikeastaan syy koko reissulle. Vietimme aurinkoisen sunnuntaipäivän kisakatsomossa seuraamassa kiihdytyskisoja ja kiertelimme varikolla ihmettelemässä kisakalustoa ja tiimien työskentelyä. Siellä nitronkäryssä muistui elävästi mieleen ne omatkin moottoriurheilukokeilut joskus vuosia sitten, kun itse seisoin muutaman kerran suoran alkupäässä moottoripyörineni lähtövalojen vaihtumista odottaen. Mutta eipä se moottoriurheilu sitten kuitenkaan ollut minun juttuni, vaikka se hauskaa olikin. Kyllä minä silti tykkään urheilla enemmän tämän yhden naisvoiman parissa, kuin tuhannen hevosvoiman.

kisa1.jpg

kisa2.jpg

Ja jee, ihan oikean kilpakuskin kanssa kuvassa!
 

 

Kommentit (2)
  1. Lähetäppä hieman tuota sun intoa & motivaatiota liikkumista kohtaan tännekkin päin, kaipaan motivaatiota todella todella paljon! Ja luulin että ensi syksyn häät antaisivat sitä tarvittavan määrän, mutta ei….

     

    Sun kuvat on mahtavia, huimat maisemat!

  2. Red Rock Canyon on kaunis paikka! Harmi vaan että kierrettiin vain se lenkki autolla, kun oli tulossa pimeä eikä kävelemään ehtinyt. Missattiin siis hienoimmat maisemat mutta oli jotenkin rauhoittavaa kyllä kaiken Vegasin hälinän jälkeen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *