Nyt avautuu bloggaajan mies

Pyysivät täällä Lilyssä meitä bloggaajia kysymään läheisiltämme, että miltä se nyt sitten tuntuu olla bloggaajan lähipiirissä. Halusin ehdottomasti kantaa korteni kekoon, sillä kiinnostaahan tuo kovasti itseänikin. Niinpä annoin kirjoitusvuoron miehelleni ja pakotin hänet pohtimaan, kuinka blogini on elämäänsä vaikuttanut. Syntyi hiljaisuus ja sen jälkeen insinööri käynnisti Excelin.

***

Siis miten niin miten vaikuttanut? Olisko blogin myota jonkun muka pitanut muuttua? Oota ma teen vertailumatriisin (nakisittepa vaimon ilmeen nyt!).

miesexcel.jpg

Paivan postauksen tarjoaa:
Paska paiva 
Suhteen tasapainottava osapuoli

ps: Pilkunjyystajille tiedoksi, tietokoneeni ei ole skandinappaimistolla varustettu enka laiskuuttani ole viitsinyt opetella at+&%$#&# symboolihassakoita.

 

 

 

Kommentit (15)
 1. Haha, ihana 🙂

 2. Paska paiva
  7.10.2014, 23:57

  Sain opetusta tanaan bloggaajalta, etta blogietiketin mukaan pitaa kommentoida kommentteja.

  Ei, en aio aloittaa bloggaamista, tai sen paremmin vierailevana ”tahtena” jatkaa moista urakehittelya. Mulla ei niin paljoa ole paivanpolttavaa tarinaa ja suomenkieli on verrattain suppeaa. Ja asiahan vaatii aikaa, kuvien tekemista.. liikaa vaivaa, laiska kun on.

  BTW, ehdotus exceliin tuli itseasiassa vaimolta – itsehan olisin ylimalkaisesti vetanyt homman kasaan ranskalaisilla viivoilla.

  Listastahan jai itseasiassa kaikenlaista pikkunapparaa faktaa pois, mutta ehka seuraavan kerran suuremmalla panostuksella, kun pakotetaan tarpeeksi.

  1. Sori kulta, mutta nyt vaikuttaisi siltä, että sun exceleistä tykätään niin paljon, että joudut tekemään niitä jatkossakin! 

   Äläkä huoli, vaikkei tarinaa irtoakaan niin paljon kuin vaimolta, sillä maailma tarvitsee ihmisiä, jotka osaavat ilmaista tunteitaan kaavioina 😉

   <3

   1. Blogi kaikille putkiaivoille excel-tyyliin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *