Onnenpäivä ehdolla Inspiration Blog Awardseissa!

Aivan huisia, mahtavaa, upeaa, ennenkuulumatonta ja vähän käsittämätöntäkin! Mutta pakko kai se on uskoa. Rakas aivoituksieni hedelmä, tosielämän sekametelisoppa, puolisalainen ylpeydenaiheeni ja ajatuksieni julkinen ilmoitustaulu Onnenpäivä on ehdolla Indiedaysin Inspiration Blog Awardseissa inspiroivimmaksi lifestyle-blogiksi!

inspirationsbloga.jpg

Kiitos kovasti hänelle/heille, jotka blogiani olivat ehdottaneet mukaan äänestykseen! Olen aidosti onnellinen (ja vähän yllättynytkin) siitä, että joku kokee edustamani elämäntyylin ja ajatusmaailman inspiroivaksi ja seuraamisen arvoiseksi. Jo pelkkä äänestyksessä ehdolla oleminen on minulle valtavan suuri tunnustus ja antaa sellaisen lisäpotkun takamukselleni, että sillä luulisi blogini leijailevan vielä pitkälle internetin höpöhöpöpumpulikerrostumassa.

Äänestys löytyy täältä ja Onnenpäivä piileskelee melko vakuuttavassa seurassa siellä lifestyleblogi-kategoriassa.

Jos hengentuotteeni on äänesi ansainnut, anna sen kuulua. Äänestämällä voit myös voittaa liput Inspiration Blog Awards -juhlaan 16.11.2013! Jos voitan, taidan minäkin lentää paikalle (saatan melkein kuulla kuinka joku juuri jäädytti perheen luottokortit…).

kanadassa.jpg

Hyvä Onnenpäivä, hyvä minä, hyvä te, hyvä me yhdessä!

 

Kommentit (11)
 1. Ei taida äänestäminen onnistua ilman yhteystietojen antamista :(. En haluaisi osallistua mihinkään arvontaan, haluaisin vain äänestää sinua.

  1. Anna feikkiyhteystiedot, ei tuolta mitään vahvistuslinkkiä tule 🙂 (En kyllä jaksanut katsoa, jos tulee, niin sit voi käyttää tätä https://www.guerrillamail.com/

  2. Hmm. Kuule musta tuntuu, että ne yhteystietokentät voi jättää tyhjäksi ja vain äänestää.

   1. Eipäs kun pitää laittaa näemmä jotain. Laita pelkkä viiva, se menee läpi.

    1. Hhhmm voikohan samalta koneelta äänestää monta kertaa? Aussie Blog Awardseissahan pystyi niin kauan kunnes Puutalobabyssa huudeltiin asiasta (iloisina siis) ja sitten se vaihdettiin 😀 Siinäkin olisi varmaan voinut sit vaan poistaa evästeet 😛

     1. No kyllä tässä jotain vilkunkipeliä tarvittaiskin, että voisi samassa kategoriassa oleville supersuosikeille pärjätä 😀 Kuinka kalastella lisää ääniä? Pitäisikö tässä nyt kirjoittaa muka joku hyvä juttu, häh? Niin ja seksihän myy, Mileykin sen tietää. Argh.

      1. Vastaus on siis selvä, tee twerkkaus-video 😀

       Mulle on jäänyt ihan totaalipimentoon, että tuleeko siinä Kuukausiliitteen blogikilpailussa jotain äänestystä vai onko se jonkun asiantuntijaraadin päätös. Että joutuuko tässä itsekin twerkkaamaan 😛

    2. Juu, nyt onnistui kun panin vain viivat tietojen kohdalle. Kiitti vinkistä :).

 2. Oikein! Onnea!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *