Päivän pöljimmät

Tämän päiväiset älynväläykset löytyvät jo jokin aika sitten ilmestyneestä Shape Magazinesta ja sen julkkis-haastattelusta. Lehteen päätyneiden möläytysten taustalla häärii Destiny’s Childistäkin tuttu Kelly Rowland, joka valottaa lukijoille ruokailutottumuksiaan ja treenikuvioitaan. Näistä naistenlehdissä olevista julkkis-naisten ”en syö juuri mitään, mutta liikun kuin hullu” -jutuista olen avautunut täällä aikaisemminkin eikä tämäkään haastattelu tuolta linjalta juuri poikkea.

kelly1.jpg

Kelly ”Sienet on uusi pihvi” Rowland

 

Kertoessaan siitä, kuinka hän pelkästään ruokaa katsomalla lihoaa heti pari kiloa ja kuinka tämän vuoksi on tärkeää tehdä ruoan suhteen oikeita valintoja, hän sanoo näin:

”Korvaan himoitsemani epäterveelliset ruoat terveellisemmillä vaihtoehdoilla, jotka tarjoavat saman makuelämyksen. Kun mieleni tekee pihviä, grillaan sieniä joiden päälle ripottelen vuohenjuustoa.”

Hyvältä kuulostavat nuo sienet, ei siinä mitään, mutta mitä tekemistä niillä on pihvin kanssa? Rehellisesti sanottuna minulle on se ja sama korvaako kukakin pihvinsä ja millä, mutta älä tule selittämään minulle, että sienet olisivat pihvin terveysversio tai että niiden maku olisi keskenään vertailukelpoinen. Se on vähän kuin väittäisi parsakaalin vievän makeanhimon. Sienet sininä ja pihvit pihvinä, sanon minä. Kaikki muu on teeskentelyä.

kelly2.jpg

Tärkeintä ei ole hyvä kunto, vaan se miltä näyttää alasti.

 

Seuraavaksi Kelly kertoo suhteestaan liikuntaan ja vaahtoaa sen tärkeydestä:

”Tunnen itseni timminä seksikkääksi. Eikös kaikkien tavoite treenaamisessa ole juuri se, että näyttäisi hyvältä alasti? Minun ainakin!”

Jep. Miksipä sitä muutenkaan treenattaisiin kuin keikistelläkseen alasti peilin edessä? Kuka hullu nyt treenaisi terveydellisistä syistä, pitääkseen ylipainon tuomat terveysongelmat loitolla? Tai jotta jaksaisi nousta pihamäen ylös puuskuttamatta, saatikka siksi, että liikunta olisi mukavaa? No huh huh. Kyllä liikkumisessa tärkeintä on se, mitä näkyy peilissä kun on alasti.

Siinä sitä taas on, tervettä esimerkkiä nuorille ja vähän vanhemmillekin naisille.

 

 

Kommentit (12)
  1. Oonko mää ainoa, joka miettii, että mikä vika on pihvissä? Naudan sisäfilepihvihän on aivan terveysruokaa verrattuna vaikka johonkin kinkkukiusaukseen. Eikä pihvin kylkiäisenä tarvii ranskalaisia syödä. Hyvä salaatti tai uunikasvikset menee melkein paremmin…

  2. Pihvi on pihvi, ja karkki on karkki. Ei niitä millään korvata mutta yrittää aina voi 🙂 Jos minuun iskee karkinhimo, en pääse siitä eroon syömällä viinirypäleitä.. Toki olisi kai eri juttu jos söisin karkkia joka päivä.. Mutta kaipa tämäkin on jokin psykologinen lapsuustrauma! 😀 Ja kuka nyt syö viiden tähden pihviä Suomen kaltaisessa överikalliissa maassa esimerkiksi joka päivä? Söisinkin varmaan jos voisin! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *