Päivän salikevennys

Onnenpäivä

Kaivoin arkistosta tämän viime viikolla Lilyn video-postausongelmien vuoksi julkaisematta jääneen jutun ja laitoin julkaisuun nyt (ja se toivottavasti toimii).

***

Mikään ei ole yhtä mieltä ylentävää, kuin siirtyminen sille treenipisteelle, jossa mies on hetki sitten suorittanut omia treenejään ja kieltäytyä jyrkästi ainakaan vähentämästä painoja koneesta tai tangosta. Kyllähän nyt tosinainen vääntää rautaa solmuun siinä missä viitisenkymmentä kiloa painavampi mieskin.

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä


Tai sitten ei, mutta hauskaa oli kuitenkin. Kuka sanoi, että treenaamisen pitäisi olla haudanvakavaa puuhaa? Itse aina tilaisuuden tullen pelleilen ja aiheutan yleistä hämmännystä kanssatreenaajissa, jos en muuten, niin sitten vaikka roikkumalla pää alaspäin jossain missä ei kuuluisi. Toisaalta näkeehän sen sitten tuloksissakin. Hitusen vakavammalla asenteella voisin minäkin treenata vähemmän tyttömäisillä painoilla. Mutta tämä nyt taas kuvastaa tätä meikäläisen elämänasennetta - tehdään enemmän hauskoja kuin tylsiä juttuja.

 

Kommentit

Jane Vaan (Ei varmistettu)

No hyvinhän se sieltä nousi :). Ja tekniikkakin melkein pysy kasassa siinä puolikkaassakin ;). Mut hei, kaikkea pitää kokeilla ja pitää hauskuus hommassa mukana, kunhan ei riko itseään ja pääosin tulee väännettyä (suht) tosissaan. :)

ailat (Ei varmistettu)

: D, tuosta videosta tuli mieleen oma hauiskääntökokeilu jollain järkky mötikällä...yksi ja yksikolmasosa toistoa, jeee. itsellä ja kanssatreeaajalla oli hauskaa : )

Tiina Katariina (Ei varmistettu) http://gracefulfit.blogspot.fi/

hahah loistavaa! :D ite olisin tuossa loppuvaihessa varmaan noussut hienosti köyden mukana ilmaan ja jäänyt siihen kiikkumaan, höhöö.

Corde

Aivan mahtavaa!

Jokin aika sitten tein takaolkapäitä ja siinä sarjan jälkeen katselin kun komeasti lihaksikas mies teki aivan samaa. Katselin sitten tekniikkaa ja herran painoja, 50kg. Hän teki liikettä ähisten ja puhisten. Totesin hälle sitten että jos teen samaa samalla tavalla ja mun painot on 45kg niin en voi ihan surkea olla. Eilen tein kyseistä liikettä sillä 50kg ja mietin että enemmänkin voisin laittaa. Minä pieni tyttö joka olen vasta 10kk käynyt salilla vetelin samoilla painoilla kuin kauan treenannut mies, eikä itselle tehnyt vielä edes tiukkaa..

Pitää kokeilla paljonko itselle on maksimi niin että saisin ehkä vain sen yhden...välillä unohtaa kokeilla niitä rajoja ja tekee vakavana ja tiukasti sitä ohjelmaa. Joskus pitää vähän rikkoa normaalia kaavaa ;)

piipss (Ei varmistettu)

Mä niin samaistun tähän :D Oman miehen kanssa kun salilla käy, niin ei niitä painoja vaan yksinkertaisesti vähennetä ennenkuin on kokeiltu samoilla painoilla millä pidempään treenannu mies tekee.

Kommentoi