Päivän salikevennys

Kaivoin arkistosta tämän viime viikolla Lilyn video-postausongelmien vuoksi julkaisematta jääneen jutun ja laitoin julkaisuun nyt (ja se toivottavasti toimii).

***

Mikään ei ole yhtä mieltä ylentävää, kuin siirtyminen sille treenipisteelle, jossa mies on hetki sitten suorittanut omia treenejään ja kieltäytyä jyrkästi ainakaan vähentämästä painoja koneesta tai tangosta. Kyllähän nyt tosinainen vääntää rautaa solmuun siinä missä viitisenkymmentä kiloa painavampi mieskin.

//www.youtube.com/embed/dzm6csTNbh0

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä

Tai sitten ei, mutta hauskaa oli kuitenkin. Kuka sanoi, että treenaamisen pitäisi olla haudanvakavaa puuhaa? Itse aina tilaisuuden tullen pelleilen ja aiheutan yleistä hämmännystä kanssatreenaajissa, jos en muuten, niin sitten vaikka roikkumalla pää alaspäin jossain missä ei kuuluisi. Toisaalta näkeehän sen sitten tuloksissakin. Hitusen vakavammalla asenteella voisin minäkin treenata vähemmän tyttömäisillä painoilla. Mutta tämä nyt taas kuvastaa tätä meikäläisen elämänasennetta – tehdään enemmän hauskoja kuin tylsiä juttuja.

 

hyvinvointi liikunta
Kommentit (5)
  1. Mä niin samaistun tähän 😀 Oman miehen kanssa kun salilla käy, niin ei niitä painoja vaan yksinkertaisesti vähennetä ennenkuin on kokeiltu samoilla painoilla millä pidempään treenannu mies tekee.

  2. Aivan mahtavaa!

    Jokin aika sitten tein takaolkapäitä ja siinä sarjan jälkeen katselin kun komeasti lihaksikas mies teki aivan samaa. Katselin sitten tekniikkaa ja herran painoja, 50kg. Hän teki liikettä ähisten ja puhisten. Totesin hälle sitten että jos teen samaa samalla tavalla ja mun painot on 45kg niin en voi ihan surkea olla. Eilen tein kyseistä liikettä sillä 50kg ja mietin että enemmänkin voisin laittaa. Minä pieni tyttö joka olen vasta 10kk käynyt salilla vetelin samoilla painoilla kuin kauan treenannut mies, eikä itselle tehnyt vielä edes tiukkaa..

    Pitää kokeilla paljonko itselle on maksimi niin että saisin ehkä vain sen yhden…välillä unohtaa kokeilla niitä rajoja ja tekee vakavana ja tiukasti sitä ohjelmaa. Joskus pitää vähän rikkoa normaalia kaavaa 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *