Päivän videopostikortti St. Johnilta

Ja niin on taas yksi toiminnantäyteinen lomapäivä pulkassa. Tai ehkei näillä lämpötiloilla ole sopivaa puhua pulkasta, joten olkoot nyt sitten vaikka kanootissa. Koska lauantai kului rankkasadetta pidellessä ja vuokra-autolla saarta ympäri ajellessa ja sunnuntain vietimme kuvankauniilla Magens Bayn hiekkarannalla ihoa grillaten, päätti kaksipäinen snorklausjoukkueemme suunnata tänään pääkallopaikaltamme St. Thomaksen saarelta paratiisimaisemmalle St. Johnin naapurisaarelle.

snorklaamaan.jpg

Matka ei itsessään ollut mikään suurikaan ponnistus, sillä siirtyminen saarelta toiselle kestää lossilla parisenkymmentä minuuttia. Ja tuo pieni harppaus saarelta toiselle todellakin kannatti. Nimittäin snorklailun puolesta pienen pettymyksen tarjonneen St. Thomaksen jälkeen St. Johnin vedenalainen elämä tarjosi merielämän tarkkailulle huomattavasti paremmat puitteet, kunhan vain malttoi matkata ruuhkautuneita lähirantoja hieman pidemmälle.

Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja liikkuva kuva vieläkin enemmän, nappasin teille taas rannalta pienen matkavideon. Maisemat olivat tänään kuin suoraan postikortista, ilma lempeä ja vesikin lämmintä. Tuliaisena lossin kyydissä matkasi takaisin omalle saarelle yksi palanut takapuoli. Huomaatteko muuten mikä kaveri uiskentelee pitkän aikaa ihan videon etualalla?

http://youtu.be/nN7XmWoON7k

Ennen lossiin hyppäämistä ehdimme hörpätä vielä kookosvedet suoraan kookospähkinästä. Pähkinöiden mukana pöytään kannettiin lisäksi rommipullo, josta sai sitten lisätä potkua juomaan oman maun mukaan. Ei taitaisi olla kovinkaan kannattava konsepti Suomessa. Vaikka eipä sillä, eivät nämä paikallisetkaan lasiin sylje.

rommikookos.jpg

Tällaisia kuulumisia ja maisemia tänään, huomenna edessä on kaupunkipäivä, jotta helakasti punoittava nahka saa hieman taukoa paahtavasta auringosta. Koittakaa kestää vielä hetki näiden matkajuttujen kanssa ja kivaa viikkoa!

 

 

Kommentit (6)
  1. Terkut täältä Neitsytsaarilta, piti oikein erikseen tulla katsomaan täällä, mitä paikasta kirjoitit, kun silloin viime syksynä tämän blogin löysin. Ihana pikku ranta tuo! Huomenna mekin teemme lyhyen (opastetun) päiväreissun St. Johnille, ja siellä Trunk baylle snorklaamaan. Tänään kävimme vihjeestästi Sapphire beachilla ja Coki beachilla. Ensimmäisessä oli melko aallokkoista ja toinen muuten mukava, mutta ihan tupaten täynnä turisteja (kolme isoa laivaa tuli tänään Charlotte Amalieen ja niiden mukana tuhansittain turisteja). Mutta paljon kaloja, ja tälläkin kertaa niitä jotkut innokkaat turistit ruokkivat. Käytiin myös maistamassa niitä ihania pirtelöitä, naaamm! Aika rommivoittoista ollut tämä loma täällä… Kiitos kun kirjoitit matkastasi, on hyvä aina kuulla muiden vinkkejä!

    Kiva keskipohjalainen nuotti sinulla puheessasi 🙂

  2. Kiva Virpi kun tykkäät! Nyt taas on aikaa kirjoitella enemmän, kun on matkat matkailtu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *