Sillä välin kun muut oli gaalassa

Onnenpäivä

Blogimaailman päivitykset ovat tänään pyörineet paljolti eilisen Aussie Blog Awards -gaalan ympärillä. Itsehän en kutsusta ja ehdolla olosta huolimatta päässyt paikan päälle, olivat nimittäin unohtaneet sujauttaa sen lähettämänsä kutsun väliin lentoliput. Niinpä ajattelin kertoa mitä minä tein sillä välin, kun te muut kilistelitte laseja ykköset päällä. Tai no, mitä tässä turhaa näppäimistöä kuluttamaan, kertokoot kuvat puolestaan.

Mahtoiko noista kuvista käydä nyt varmasti ilmi, että meillä oli täällä eteläisessä Kaliforniassa täydelliset auringonpalvomiskelit?

No, oikeastihan yritän vaan herättää vastakateutta, olen nimittäin ihan hirmuisen harmissani ja kateudesta myrkynvihreä, kun en itse päässyt mukaan karkeloihin enkä tavannut kanssabloggaajia, en toimitusta, en tuomareita, en päässyt syömään herkkuja enkä tälläytymään ja pukemaan juhlakamppeita ylle. Niin paljon kuin nautinkin näistä ympärivuotisista kesäkeleistä, olisin eilen ollut mieluummin siellä.

Äh. Joskus tuntuu niin epäreilulta, että jos elämässä haluaa yhden asian, joutuu aina luopumaan jostain toisesta.

 

 

Kommentit

iidami
Bambino

Ihanan näköistä siellä!! Kyllä kelpaisi makoilla altaalla :)

Itse olen tänään samoissa fiiliksissä kuin sinä blogikarkeloiden suhteen: perhepiirissä koto-Suomessa on tänään isot kekkerit, joihin en itse päässyt paikalle kun budjetti ei antanut periksi ostaa lentoja, saati sitten ottaa töistä vapaata. Harmittaa kovin, mutta kai niitä juhlia vielä tulee.

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Sun iho näyttää aivan ihanalta. En tiedä, oletko jo tehnyt, mutta olisi mukava lukea sun ihonhoitorutiineista? Ja hiustenhoidosta, miten saat tuon tukan näyttämään siltä, ettei se kärsi yhtään auringosta?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hmm. Mulla on itse asiassa vähän atooppinen iho, jota tämä aurinko kyllä helpottaa huomattavasti. Mutta mä myös läträän paljon aurinkorasvojen ja kosteusvoiteiden kanssa. Voisinkin aiheesta kirjoittaa, vaikka en mä mitään kummoisia poppaskonsteja käytäkään. Hyvästä ihosta tuli vielä mieleeni, että taistelen tällä hetkellä finniongelmaa vastaan, jollaista mulla ei ole ollut edes teininä :P Mutta siitäkin on tulossa oma postauksensa.

Ja tuosta hiustenhoidosta, siinä on samat aseet kuin ihonhoidossa, läträän hoitoaineiden kanssa pesujen välissäkin ja silti tämä luonnonkihara haparoituva tukka tuntuu vähän kuivalta ja hauraalta, vaikka se sitten kiiltäisikin.

ninoh

Samaa miettynyt, että sulla on ihan käsittämättömän upee iho..Mulla salilla käynti pahentaa aina ihoa varsinkin selkä ja olkapäät välillä pahemmassa kuosissa kuin teininä....vinkkejä?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mä olen kuullut ennenkin, että naisille on ilmaantunut iho-ongelmia treenien myötä ja todennut homman itsekin. Kyse voi olla siitä, että kovan treenaamisen myötä naisen oma hormoonitasapaino vähän heilahtelee, testosteroiinitaso voi nousta (siis ihan luonnostaankin...) ja tästä sitten on seurauksena aknea. Lukemani mukaan tähän voi hakea helpotusta tarkastamalla ruokavaliota, hyllyttämällä ylimääräiset sokerit ja huolehtimalla, että hyviä rasvoja tulee syötyä tarpeeksi. 

Toinen vaihtoehto on, että finnit eivät johdukaan suoranaisesti treenaamisesta vaan sen aloittamisen myötä tehdyistä ruokavaliomuutoksista. Lisäätkö treenatessa rahkan tai muiden maitotuotteiden syömistä? Maitotuotteet nimittäin voivat aiheuttaa äkkiseltään lisättyinä iho-ongelmia. Omat iho-ongelmat ovat nyt helpottaneet hieman, kun vähensin jogurtin syömistä :P

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Myöhästyit :D ehkä ensi vuonna? ;)

Kommentoi