Sillä välin kun muut oli gaalassa

Blogimaailman päivitykset ovat tänään pyörineet paljolti eilisen Aussie Blog Awards -gaalan ympärillä. Itsehän en kutsusta ja ehdolla olosta huolimatta päässyt paikan päälle, olivat nimittäin unohtaneet sujauttaa sen lähettämänsä kutsun väliin lentoliput. Niinpä ajattelin kertoa mitä minä tein sillä välin, kun te muut kilistelitte laseja ykköset päällä. Tai no, mitä tässä turhaa näppäimistöä kuluttamaan, kertokoot kuvat puolestaan.

pihalla3.jpg

pihalla2.jpg

pihalla5.jpg

pihalla11.jpg

Mahtoiko noista kuvista käydä nyt varmasti ilmi, että meillä oli täällä eteläisessä Kaliforniassa täydelliset auringonpalvomiskelit?

No, oikeastihan yritän vaan herättää vastakateutta, olen nimittäin ihan hirmuisen harmissani ja kateudesta myrkynvihreä, kun en itse päässyt mukaan karkeloihin enkä tavannut kanssabloggaajia, en toimitusta, en tuomareita, en päässyt syömään herkkuja enkä tälläytymään ja pukemaan juhlakamppeita ylle. Niin paljon kuin nautinkin näistä ympärivuotisista kesäkeleistä, olisin eilen ollut mieluummin siellä.

Äh. Joskus tuntuu niin epäreilulta, että jos elämässä haluaa yhden asian, joutuu aina luopumaan jostain toisesta.

 

 

Kommentit (7)
 1. Nata - White Trash Disease
  15.4.2014, 06:27

  vaihdetaan.

  1. Myöhästyit 😀 ehkä ensi vuonna? 😉

 2. Samaa miettynyt, että sulla on ihan käsittämättömän upee iho..Mulla salilla käynti pahentaa aina ihoa varsinkin selkä ja olkapäät välillä pahemmassa kuosissa kuin teininä….vinkkejä?

  1. Mä olen kuullut ennenkin, että naisille on ilmaantunut iho-ongelmia treenien myötä ja todennut homman itsekin. Kyse voi olla siitä, että kovan treenaamisen myötä naisen oma hormoonitasapaino vähän heilahtelee, testosteroiinitaso voi nousta (siis ihan luonnostaankin…) ja tästä sitten on seurauksena aknea. Lukemani mukaan tähän voi hakea helpotusta tarkastamalla ruokavaliota, hyllyttämällä ylimääräiset sokerit ja huolehtimalla, että hyviä rasvoja tulee syötyä tarpeeksi. 

   Toinen vaihtoehto on, että finnit eivät johdukaan suoranaisesti treenaamisesta vaan sen aloittamisen myötä tehdyistä ruokavaliomuutoksista. Lisäätkö treenatessa rahkan tai muiden maitotuotteiden syömistä? Maitotuotteet nimittäin voivat aiheuttaa äkkiseltään lisättyinä iho-ongelmia. Omat iho-ongelmat ovat nyt helpottaneet hieman, kun vähensin jogurtin syömistä 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *