Tankkauspäivän laiskiaispulla
Tänään esittelen teille pullan, joka on vähän niin kuin laskiaispulla, mutta tämä pulla nautitaan auttamattomasti myöhässä, mieluiten tankkauspäivänä ja kaukana mäenlaskuun sopivista lämpötiloista. Kyseessä on tietenkin laiskiaispulla.
Laiskiaispullan valmistuksessa tärkeintä on laadukkaat raaka-aineet.
Ne kannattaa hankkia vaikka Suomesta asti.
Jotta laiskiaispullasta tulee nimensä veroinen,
tarvitsee laiska leipuri apuvoimia.
Siitähän me lähdetään, että meillä ei mitään pikkupullia leivota.
Ja sitten vähän hilloa! Enää ei jää siemeniä hampaankoloihin, sillä
tässä vadelmahillossa niitä ei ole. Parhautta!
Tadaa! Valmis laiskiaispulla mantelimassa-, kermavaahto- ja
vadelmahillotäytteellä. Kaloreita on, mutta onneksi
tänään ei lasketa.