Tankkauspäivän laiskiaispulla

Tänään esittelen teille pullan, joka on vähän niin kuin laskiaispulla, mutta tämä pulla nautitaan auttamattomasti myöhässä, mieluiten tankkauspäivänä ja kaukana mäenlaskuun sopivista lämpötiloista. Kyseessä on tietenkin laiskiaispulla.

kardemumma.jpgLaiskiaispullan valmistuksessa tärkeintä on laadukkaat raaka-aineet.
Ne kannattaa hankkia vaikka Suomesta asti.

 

monitoimikone.jpgJotta laiskiaispullasta tulee nimensä veroinen,
tarvitsee laiska leipuri apuvoimia.

jattipulla.jpgSiitähän me lähdetään, että meillä ei mitään pikkupullia leivota.

hilloa.jpgJa sitten vähän hilloa! Enää ei jää siemeniä hampaankoloihin, sillä
tässä vadelmahillossa niitä ei ole. Parhautta!

laiskiaispulla.jpgTadaa! Valmis laiskiaispulla mantelimassa-, kermavaahto- ja
vadelmahillotäytteellä. Kaloreita on, mutta onneksi
tänään ei lasketa.

 

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.