Tankkauspäivän laiskiaispulla

Tänään esittelen teille pullan, joka on vähän niin kuin laskiaispulla, mutta tämä pulla nautitaan auttamattomasti myöhässä, mieluiten tankkauspäivänä ja kaukana mäenlaskuun sopivista lämpötiloista. Kyseessä on tietenkin laiskiaispulla.

kardemumma.jpgLaiskiaispullan valmistuksessa tärkeintä on laadukkaat raaka-aineet.
Ne kannattaa hankkia vaikka Suomesta asti.

 

monitoimikone.jpgJotta laiskiaispullasta tulee nimensä veroinen,
tarvitsee laiska leipuri apuvoimia.

jattipulla.jpgSiitähän me lähdetään, että meillä ei mitään pikkupullia leivota.

hilloa.jpgJa sitten vähän hilloa! Enää ei jää siemeniä hampaankoloihin, sillä
tässä vadelmahillossa niitä ei ole. Parhautta!

laiskiaispulla.jpgTadaa! Valmis laiskiaispulla mantelimassa-, kermavaahto- ja
vadelmahillotäytteellä. Kaloreita on, mutta onneksi
tänään ei lasketa.

 

 

Kommentit (4)
  1. Ihan on tavallinen kone kyseessä, mutta tuunattu tarrasarjalla 😀 Huh, nyt päivitystahti on loman vuoksi hieman hidas, mutta jahka pääsen kotiin niin sitten on taas vähän parempi ote kirjoitteluun 🙂

  2. Ihan huippu toi monitoimikone! mistä moisia saa, tänne heti kans tommonen! 🙂

    Olen vasta viikko sitten löytänyt blogisi ja olen jo pahasti koukussa 🙂 joka päivä luen näitä vanhoja tekstejä ja käyn tarkistamassa, onko uusia tullut. Jatka samaan malliin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *