Ulkosuomalaiselle munaa

Jälleen on yksi melko munaton pääsiäinen edessä. Vaikka amerikkalaiset tunnetaan varsinaisina herkkusuina, ovat he makeisrintamalla valovuosien päässä muusta maailmasta. Oikeiden irtokarkkien puute tulee monelle uudisasukkaalle yllätyksenä, mutta niiden lisäksi valikoimista puuttuvat myös suklaamunat. Eli juuri ne sellaiset oikeat, yllätyksen sisältävät munat, joiden mutusteluun koko pääsiäinen huipentuu.

suklaapupuja.jpgTyhmiä ja pahanmakuisia suklaapupuja.

 

Pääasiassa ruokakauppojen pääsiäiskarkkivalikoima koostuu erilaisista rakeista ja pupun muotoon valetusta, pahanmakuisesta Hersheyn suklaasta. Muutamia suklaamuniakin on sekaan eksynyt, mutta niiden ongelma on pieni koko ja yllätyksettömyys. Ilmeisesti ontto suklaamuna on jenkille liian vaikea toteuttaa, saati että sen sisään saataisiin sujautettua yllätys. Ydinaseita nämä velikullat kyllä osaavat tehdä.

suklaarakeita.jpgTyhmiä pääsiäisrakeita.

 

Jotain yritystä yllätysmunarintamalla on havaittavissa, mutta toteutus on kovin nurinkurinen. Paikallinen yllätysmuna on nimittäin muovikuorinen ja sisältää pahanmakuista Hersheyn suklaata. Eihän sen niin päin pitäisi olla! Näiden munien muovikuori on kaiken lisäksi tehty läpinäkyväksi, että varmasti ostaessa käy selväksi, mitä muovimuna sisältää. Missä on se yllätys? Kysynpähän vaan.

paasiaisleivos.jpgIhan söpö, mutta pahanmakuinen pääsiäiskakku.

 

Suklaamunien sijaan kaupat ovat pullollaan erilaisia pääsiäisaiheisia kakkuja ja leivonnaisia. Ovathan ne somia, mutta tosiasiassa melko pahanmakuisia, eivätkä mitenkään korvaa oikean munan puutetta.

Eli huomio kaikki suomalaiset suklaamunatehtailijat! Täällä olisi yksi epäamerikkalaistunut ulkosuomalainen vailla munaa! Nyt olisi oivallinen tilaisuus saada ilmaista (okei, postimaksun hinnalla) mainosta lähettämällä minulle suklaamuna tai pari. Lupaan sitten blogissani kehua, kuinka suomalainen muna on parhautta! Pitäisiköhän myös perustaa Facebook-kannatusryhmä ”ulkosuomalaiselle munaa”? Auttaisikohan se munattomuuteen? Asialla alkaa olla jo kiire.

ps. jos joku keksii kuinka tänne saadaan mämmiä, avatkoon sanallisen arkkunsa nyt.

 

Kommentit (13)
  1. Moro, saat odottaa et niita munia yllatysten kans tulis usaan. Niita ei saada myyda ku lelut siella sisalla on vaarallisia lapsille. Niita on joskus kuulemma ollu mut sit joku kakara oli tukehtunu tai jotain tommosta ja nyt ne on kielletty. En tia, mut ma ainakin soin sen munan ja leikin lelulla kakarana, ehka jenkit tekee sen toista pain?? Ota naista selvaa. Saksa kaupasta saa Kindereita, en tia oisko niilla jotain muita tarjolla kans paasiaisen aikaan?? Pitaa katella.

  2. Ai niin pakko kertoo en oo muualla nähnyt näissä laitteissa iPhone iPod telakka mikä lataa jne..mihinköhän nää hommat vielä johtaa..ja toinen kuntosali outous pukuhuoneen sisällä on pukeutumis koppeja ja suihkukoppeja katolilaisittain..vähän ihmettelin kun luulin meneväni vessakoppiin ja sie ei ollu mitään muuta ku tuoli..haha

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *