Aurinkoinen maanantai

Tänään saimme virallisesti tiedon, että mahduimme tässä kuussa mukaan IVF-hoitoihin. Uusi kierto alkoi eilen, päivällä hain jo pistoslääkkeet ja huomenna alkaa pistäminen. Hurjaa ja vähän hirvittävääkin! Viikon päästä tiistaina sitten ultraan, jossa sen hetkinen tilanne ja seuraavat askelmerkit selviävät.

On käsittämätöntä ajatella, että noin kahden viikon päästä saattaa todistettavasti olla olemassa jopa pieniä alkioita, jotka ovat lähtöisin minusta ja miehestäni. Sekin on jo melko varmasti lähempänä elävää vauvaa kuin koskaan ennen.

Kulkeekohan tulevassa kuussa aika todella hitaasti vai nopeasti?

Vähän nauratti, kun ohje tuli myös käydä uusimassa hepatiitti- ja hiv-näytteet, kun olivat kuulemma vanhenneet tässä odottaessa. Onhan se tietty hyvä ollut kesäkuussa varmistaa, että jonottaa ilman pahempia tauteja. Yhtäkään toimenpidettä  tai tapaamista ei niiden voimassaoloaikana kuitenkaan ollut.

En myöskään tiedä paistaako ulkona oikeasti aurinko (aamupäivällä ainakin satoi). Meillä on ikkunat peitetty julkisivuremontin takia kahdella muovilla (julkisivuremontti on kakkaa). Pitkästä aikaa minusta kuitenkin tuntuu henkisesti siltä, että ulkona paistaa aurinko.

perhe oma-elama
Kommentit (8)
 1. Mahtavaa, kovasti tsemppiä hoitoihin ja kaikki mahdolliset onnen myötätuulet puhaltamaan sinnepäin!

  1. Kiitos! Kaikki ekstra-avut otetaan ilolla vastaan, joten tänne päin vaan tuulet!

 2. Täällä yksi pistelijä huomenna menossa ultraan! On tämä lyhyt protokolla vain niin paljon keveämpi pitkään protokollaan verrattuna, että aurinko minullakin ainakin sisäisesti paistaa

  1. Hui siellä on eka jännä vaihe just edessä! Onpa mahtavaa, että voi jännätä jonkun muunkin napaa kuin vain omaansa! Nyt pidän peukkuja sulle ultraa varten, että siellä olis tullut just sopivasti vastetta piikkeihin. 👍🤞 kerro sitten, miten kävi, jos tuntuu siltä että viitsii jakaa.

   1. Ihan hyvin oli tullut vastetta, n.5 sopivan kokoista munasolua kummallakin puolella. Tiistaina sitten punktio. Meillä nämä punktiot aina omanlaisensa koetos, kun pitää täältä pohjoisesta junalla käydä Helsingissä punkteerattavana. Tsemppiä piikittelyyn!

    1. Hyvän kuuloinen saalis tulossa,kaikki tsempit punktioon. Joo, no huh mikä opertaatio se tosiaan sit on, kun pitää vielä reissata. Toivottanasti junat ovat kans armollisia ja aikataulussa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *