Tyylin vaihto?

Meidän kodin sisustus tyyli on naisellista glamoria. Sopivasti blingiä, kromia, nahkaisia huonekaluja, valkoisia ja harmaita tekstiilejä. Kodin sisustus on ollut tuon tyylistä jo monta vuotta, ja koskaan ei ole tullutkaan mieleen vaihtaa tyyliä. Nyt on tapahtunut pääkopassa jotain, en tiedä mitä, mutta olen alkanut kovasti tykkäämään scandinavian sisustyylistä!
 

IMG_20150806_132610.jpg

Joka huoneessa täytyy olla blingiä ja valkoista, se on aina ollut lähtökohta. Kaikki ylimääräinen sälä on valkoisien kaappien sisällä piilossa, eli missään ei ole näkyvillä mitään ylimääräistä sälää! Nyt taas tähän tilanteeseen, ehkä olisikin kiva, että olisi esineitä esillä avonaisilla hyllyillä! Eikä kaikkien huonekalujen tarttiskaan olla valkoista nahkaa tai harmaan värisiä.
 

IMG_20150826_104922.jpg

Ehkäpä oliskin kiva jos ruokapöydän tuolit olisikin koivun väriset, eli ei maalattu pinta vaan olisi puuta näkyvillä! Näitten ajatusten kanssa olen kamppaillut jo pari kuukautta! Aina kun nään jonkun kivan scandi tyylisen sisustuskuvan, niin alan pohtimaan mitkä kuvan esineistä ottaisin meille jos meillä olisi tuo tyyli.
 

IMG_20151210_213800.jpg

Eilen tein tyttären huoneeseen enkelin siivet. ihanat! <3
 

Screenshot_2015-12-11-09-17-45.png

 

(kuva lainattu Pinterestistä)

Joskus mielessä käy, että nyt teen muutoksen ja laitan kaikki noi meidän nykyiset sisustus härpäkkeet ja huonekalut myynttin! Mutta sitten iskee se, että en uskalla/raaski. Miten voin olla näin ristiriitaisessa tilanteessa?!!! Olin aivan 100% varma, että koskaan en tuu haluamaan mitään muuta tyyliä kuin mikä meillä nyt on, mutta väärässä olin! 
 

Screenshot_2015-12-11-09-17-58.png

Yksinkertaista, kaunista ja valoisaa. 

Screenshot_2015-12-11-09-18-24.png

Sitä kuuluisaa puuta näkyvillä huonekaluissa. Aluksi kun tuo scandinavian sisustustyyli rantautui vahvemmin suomeen, niin en voinut edes kuvitella, että mulla olisi joku tuoli missä näkyy puuta! Nyt olen erimieltä asiasta ja tykkään kovasti tuosta.

Screenshot_2015-12-11-09-18-39.png

Avonainen hylly! Vau! Ihanasti kaikki esillä. En ikinä ole tykännyt avonaisista hyllyisty, koska ne sotkeutuu äkkiä ja näyttävät helposti epäsiisteiltä. Meillä kun kaikki tuollaiset tavarat on piilossa korkeissa korkeakiilto lakattujen ovien takana! Nyt taas kovasti haluaisin, että meillä olisi tavarat esillä ja näkyvillä kaikille!

Onko minun bling mittari täynnä? Olenko, sittenkin väärässä? Olenko valmis luopumaan blingistä? Täytyisikö hetkeksi piilottaa kaikki bling sälä? Olenko hullu jos epäröiden alan vaihtamaan meidän kodin tyyliä? Mun päässä liikkuu yksi ja miljoona ajatusta tuoho aiheeseen liittyen. Näillä ajatuksilla jatketaan viikonlopun yli. 

-hauskaa viikonloppua kaikille-

-E

 

suhteet oma-elama sisustus sisustus
Kommentit (2)
  1. Mä annan sulle 10 pisteen vinkin! Oota ens kesään, tuu Seinäjoelle asuntomessuille ja fiilistele siellä tota skandinaavista sisustustyyliä, niin tiedät ihan livenä mitä se on. Sit jos kolahtaa, niin ei muuta kun sisustus vaihtoon 😉

    1. Moikka. 

      Kiitti vinkistä! 😉 täytyy odottaa siihen saakka, meinaan jos meen tekemään nyt sen sisustuksen vaihdon ja se onkin huti, niin sit ketuttaa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *