Täydellinen toimistohame

Minä olen vihdoinkin selvittänyt täydellisen toimistohameen ominaisuudet:

Se ei rypisty. Se joustaa. Se on mukava. Se päällä voi harppoa kiireessä portaita tai juosta metroon, eikä se estä lapsen turvaistuimen turvavyöhässäkän kiinnittämistä. Se on kantajansa tyylinen ja asiallinen, mutta ei tylsä.

printtikynahame.jpg

Kävisikö tämä täydelliseksi toimistohameeksi?

Työni ei onneksi edellytä tiukkaa bisnespukeutumista, vaan meidän osastollamme voi ottaa aika rennosti. Neulokset toimivat hameissa hyvin, täyttäen ainakin kaikki minun mukavuus- ja käytännöllisyysvaatimukset. 

printtikynahame4.jpg

Koska Eurokankaasta löytyi läjä kauniita kankaita, ja Burdasta erinomainen kaava. ompelin hameita kerralla kaksi. Ensimmäiseen (oikeanpuoleiseen) tein kaikki kiireisen ompelijan mokat, joten toinen onnistuikin sitten erinomaisesti.

Kaava on Burda 8/2015 lehdestä (http://www.burdastyle.com/pattern_store/patterns/pencil-skirt-082015). Näillä voi taas hetken siirtää täydellisten farkkujen metsästystä, sillä se on osoittautunut mahdottomaksi tehtäväksi. Pysyttelen hameissa.

sinivalkea_hame.jpg

Tähän malliin kuuluu myös mukana roikkuva kissa.

kauneus diy trendit
Kommentit (2)
  1. Johanna / Kätilön Käsistä
    10.12.2015, 08:32

    Tosi tyylikkäät hameet! Ihastelin jo ompeluryhmän seinällä. 🙂 Mun on pitkään pitänyt tehdä, en tiedä, mikä siinä muka niin pelottaa. Kai mä etsin täydellistä mallia tälle pygmiamatsoonivartalolle 😀

    1. Kiitos Johanna! Täydellisen mallin metsästys on kamalaa, sillä se yleensä vaatii muutaman (kymmentä) hutia… Ainakin mulla. Mut tää kaava pääsee ehdottomasti lempikaavojen listalle! Rohkeutta vaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *