Tee loppuun!

Tunnusta: kuinka monta keskeneräistä käsityöprojektia teillä rakkaat kanssabloggaajani on kesken? Laskitko mukaan kaikki aloitetut yksinäiset villasukat ja valmiiksi leikatut kankaanpalat? Tai ne kivat paperit jotka ostit sitä origami-ideaa varten, jota et koskaan toteuttanut?

Maaliskuussa korjataan taas tilanne, ja tehdään jotain loppuun. Ihan oikeasti valmiiksi saakka. Ota yksi keskeneräinen käsityö/askartelu/tuunaus/jokumuumikä, ja tee se valmiiksi. 

Eikä niitä keskeneräisiä tarvitse oikeasti laskea. Tyydyn itsekin toteamaan että onhan niitä, sillä järjestelmällisyys jää minulta aina ompeluhuoneen ulkopuolelle. 

Mutta nyt on (vuosittaisen) kurinpalautuksen aika. Joten maaliskuun haaste on:

getsitdone.jpg

kauneus diy
Kommentit (2)
  1. Helppo tunnustaa:) ei yhtään käsityötä ole kesken, koska en osaa tehdä langoista, enkä kankaista mitään. Olisipa ihana omata se taito…

    1. No mutta onneksi aina voi opetella! Jos siis haluaa nurkat täyteen kamaa ja treenata todella pitkää pinnaa. Samalla oppii sietämään hyvin keskeneräisyyttä ja epätäydellisyyttä 😀 Ei vaiskaan, käsityöt ovat minusta parasta stressinpurkua. Suosittelen lämpimästi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *