Asioita, joista olen kiitollinen flunssan kourissa

7decbdde2801750354235560f4e5d76c.jpg

  • Netflix. Huono äiti viihdyttää sairaana ollessaan lastaan Netflixillä. Palomies Samin, Ystävien kylän ja Tuomas Veturin tunnarit pyörivät päässä 24/7, jolloin ei kiinnitä niin paljon huomiota pjaskaan oloon.
  • Seinän kokoinen screeni ja asunnon pohjaratkaisu. Olohuoneen ja makuuhuoneen erottaa vain liukuovi, jonka ollessa auki voi maata sängyssä ja katsoa Netflixiä (tässä tapauksessa edellä mainittuja laatusarjoja) screeniltä. Myös lapsi viihtyy hetken sängyssä pötkötellen.
  • Nenäliinojen hamstraus. Jostain syystä meille on hamstrattu älytön määrä nenäliinapaketteja. Varastoa on nyt tyhjennetty tehokkaasti ja kiitollisena siitä, ettei wc- tai talouspaperi riko nenänalusia.
  • Hoitovapaa. Nyt saan palkkaa myös sairastamisen ensimmäisestä päivästä ja lopuistakin sairaspäivistä täydet rahat. Jei.
  • Flunssan ajoitus. Kun viinin, rasvaisen ravintolaruoan ja karkkien lumous on kadonnut jättäen tilalle ihon, joka kukkii komeammin kuin Irmeli-tädin pelargoniat konsanaan ja peilistä katsoo takaisin nestepöhö, voi olla iloinen neljän seinän sisällä kököttämisestä. Huonon omantunnon ja itsensä ruoskimisen rinnalla saa läträtä finnirasvoilla ja näyttää peräreiältä ihan rauhassa.

enhanced-buzz-3323-1364323776-0.jpg

 

 

 

 

P.s. NETFLIX.

Kommentit (2)
  1. Täälläkin on tänään kaivauduttu peiton alle ja katseltu Netflixiä. Kipeänä olo on niiiiin hanurista! Mutta onneks on tosiaan Netflix.

  2. Voi pöh, pikaista paranemista sinne! Netflix ON parasta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *