Aussie-arvonta

KYSY, EHDOTA & VOITA.png

Kerta se on ensimmäinenkin, totesin, ja pistin arvonnan pystyyn!

Mun oma tukka on lyhyt, enkä halua käyttää hoitoainetta (paitsi ehkä kerran puolessa vuodessa), koska muuten siitä tulee niin sileä ja silkkinen, että näytän lähinnä Usko Eevertti Luttiselta. Nyt olisi kaksi 400 ml pullollista Aussie Miracle Moist -hoitoainetta lähdössä siis parempiin tarpeisiin! 

Tuotetta kuvaillaan seuraavanlaisesti:

Miracle Moist Conditioner sisältää todellisen uutoksen Macadamia-pähkinää. Hiuksistasi tulee pehmeät ja todella kiiltävät sekä helpot käsitellä. Miracle Moist Conditioner auttaa palauttamaan ja ylläpitämään hiustesi luonnollisen kosteustasapainon ja saat pehmeät suortuvat, joista olet aina haaveillut. Elämä voi olla kovaa, mutta Miracle Moist Conditionerin ansiosta hiuksesi ovat pehmeät. On aika sanoa hyvästit kuiville hiuksille ja tervehtiä pehmeitä, täynnä elinvoimaa olevia hiuksia!

(Tunnen itseni Ostos-TV:ksi :DDDD)

11.jpg

”There’s more to life than hair,

but it’s good place to start!”

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon joko kysymyksen kysymyspostausta varten, tai ehdottamalla postausideaa! 🙂 Voit jättää suoraan kommenttisi perään sähköpostiosoitteen, tai sitten vaihtoehtoisesti pistää blogin sähköpostiin yhteystietosi, jos onnetar osuu kohdallesi. Maanantaina ilmoitan voittajasta. Aikaa osallistua on tämän viikon loppuun, eli sunnuntai-iltaan saakka. 

Nyt vaan kysymyksiä ja ehdotuksia rustaamaan! Pus!

P.s. Kyseessä ei ole minkäänlainen yhteistyö Aussien kanssa, enkä myöskään yritä kaupata varastettua tavaraa. Vai yritänkö…?

kauneus hiukset
Kommentit (16)
  1. Kiva arvonta 🙂 Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle :D?

  2. Mistä ammennat hyvää mieltä ja positiivisuutta? Miten kestät huonot päivät? Mikä on elämäsi motto?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *